Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Hajduk Cantabrum (1420724) - rayitus vallekanus (125815) » 686561369: T68/J14/V

Liga 686561369 Información oficial sobre el partido 686561369 en Hattrick

19.03.2022 14:00:00
Liga: Temporada 68 / Jornada 14 / V.70 (5583)

Hajduk Cantabrum Alineación oficial del equipo 'Hajduk Cantabrum' en el partido 2 - 1 rayitus vallekanus Alineación oficial del equipo 'rayitus vallekanus' en el partido
Heiko Nieuwlaat (30') 1 - 0
Gösta Christiansson (81') 2 - 0
2 - 1 Genco Yabru (86')
Hajduk Cantabrum Alineación oficial del equipo 'Hajduk Cantabrum' en el partido 2 - 1 rayitus vallekanus Alineación oficial del equipo 'rayitus vallekanus' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Hajduk Cantabrum Alineación oficial del equipo 'Hajduk Cantabrum' en el partido 2 - 0 rayitus vallekanus Alineación oficial del equipo 'rayitus vallekanus' en el partido
Tiene un resultado normal 1.67Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.11Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,5 % 0,1 % 0,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Hajduk Cantabrum

Goles Goles

  • 185 Minuto 30 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 30 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Hadjuk. A fi d'aconseguir el 1 - 0, van tocar-la en curt per tal que Heiko Nieuwlaat xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.
  • 185 Minuto 81 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Hadjuk van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Gösta Christiansson va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 2 - 0 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 32 (Ocasión por la izquierda): Passaven 32 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Virxilio Ameijeiras va rematar alt.
  • 232 Minuto 34 (Ocasión por la izquierda): Al minut 34, Virxilio Ameijeiras gairebé va marcar per a Hadjuk des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 232 Minuto 41 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 41 quan Noelio de Sevilla de Hadjuk gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 232 Minuto 69 (Ocasión por la izquierda): En Moujib Khammassi, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 218 Minuto 79 (Ocasión evento especial córner peinado): Moujib Khammassi hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en Oto Cruz Silva havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.

rayitus vallekanus

Goles Goles

  • 152 Minuto 86 (Gol por la izquierda): Al minut 86, rayitus va reduir l'avantatge rival a 2 - 1, quan Genco Yabru va anotar rematant de primera i a l'aire un centre a mitja alçada des de l'esquerra.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 9 (Ocasión de contra por el centro): En Genco Yabru va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 241 Minuto 35 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de rayitus, l'equip va recuperar la pilota al minut 35 i va contraatacar. En Mihail Dimov va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 241 Minuto 70 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de rayitus va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Genco Yabru, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.