Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Real Rodri (1419055) - Bañuelos CF (992495) » 686560981: T68/J14/V

Liga 686560981 Información oficial sobre el partido 686560981 en Hattrick

19.03.2022 14:00:00
Liga: Temporada 68 / Jornada 14 / V.63 (5576)

Republicanos F.C. Alineación oficial del equipo 'Republicanos F.C.' en el partido 2 - 0 Bañuelos CF Alineación oficial del equipo 'Bañuelos CF' en el partido
Julen Antoner (14') 1 - 0
Damir Marunić (39') 2 - 0
Republicanos F.C. Alineación oficial del equipo 'Republicanos F.C.' en el partido 2 - 0 Bañuelos CF Alineación oficial del equipo 'Bañuelos CF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Republicanos F.C. Alineación oficial del equipo 'Republicanos F.C.' en el partido 2 - 0 Bañuelos CF Alineación oficial del equipo 'Bañuelos CF' en el partido
Tiene un resultado normal 1.68Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.22Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,3 % 0,1 % 1,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Republicanos F.C.

Goles Goles

  • 121 Minuto 14 (Gol por el centro): Julen Antoner va donar a Republicanos un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 185 Minuto 39 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Damir Marunić, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 2 - 0 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 207 Minuto 7 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Adriano Fernández va enviar un xut des de 40 metres al minut 7, però l'esfèrica no va entrar per ben poquet.
  • 231 Minuto 37 (Ocasión por el centro): Cherardo Gleu una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 37, però una magnífica aturada de Ian Wells va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 231 Minuto 60 (Ocasión por el centro): Al minut 60, István Balog gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Ian Wells va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 230 Minuto 73 (Ocasión de falta): L'àrbitre va assenyalar una falta per l'equip local. Mentre varis jugadors protestaven amb cara de pocs amics, en José Pacheco, que era més viu que la tinya, va xutar ràpidament a porteria però la pilota va anar a parar al pal.
  • 231 Minuto 81 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Julen Antoner. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 231 Minuto 83 (Ocasión por el centro): En José Pacheco, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 47 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Daniel Alberto Cervilla es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Bañuelos CF

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 8 (Ocasión de contra por la izquierda): Bañuelos van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 8, però el xut de Alberto Serrano des de l'esquerra va sortir desviat.
  • 261 Minuto 26 (Ocasión por el centro): Els visitants quasi aconsegueixen el gol de l'empat al 26 després d'una gran combinació pel centre, però al moment de definir Guillermo Riquelme va fer un xut de canari, sense problemes per al porter.
  • 218 Minuto 38 (Ocasión evento especial córner peinado): Gottfried Zenker quasi marca en una jugada assajada de córner que Jonathan Oña havia pentinat lleugerament, però la pilota va tocar al pal esquerre i es va perdre per la línia de fons.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 15 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): 栾 (Luan) 浩隆 (Haolong) de Bañuelos va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.