Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

losrelampagos (777754) - loj notillas (799475) » 686560466: T68/J12/V

Liga 686560466 Información oficial sobre el partido 686560466 en Hattrick

05.03.2022 14:00:00
Liga: Temporada 68 / Jornada 12 / V.54 (5567)

losrelampagos Alineación oficial del equipo 'losrelampagos' en el partido 1 - 1 loj notillas Alineación oficial del equipo 'loj notillas' en el partido
Ariel Vuelta (33') 1 - 0
1 - 1 Bertrand Luttikhuis (77')
losrelampagos Alineación oficial del equipo 'losrelampagos' en el partido 1 - 1 loj notillas Alineación oficial del equipo 'loj notillas' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
losrelampagos Alineación oficial del equipo 'losrelampagos' en el partido 3 - 0 loj notillas Alineación oficial del equipo 'loj notillas' en el partido
Tiene mala suerte 2.64Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.07Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

losrelampagos

Goles Goles

  • 116 Minuto 33 (Gol evento especial rápido + pase): Un ràpid moviment de 陆 (Lu) 存浩 (Cunhao) va acabar en una passada genial cap al jugador de losrelampagos Ariel Vuelta, que va marcar el 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 36 (Ocasión por la derecha): El losrelampagos ho intentava per la dreta per mitjà de Guillem Grañó, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 232 Minuto 37 (Ocasión por la izquierda): Al minut 37, José Luis Rocha gairebé va marcar per a losrelampagos des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 232 Minuto 38 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 38 quan Ariel Vuelta de losrelampagos gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 233 Minuto 72 (Ocasión por la derecha): En 陆 (Lu) 存浩 (Cunhao) es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 25 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Lluís Purtí.

loj notillas

Goles Goles

  • 140 Minuto 77 (Gol de contra de falta): El contraatac de notillas va resultar en una falta a la frontal de l'àrea, que Bertrand Luttikhuis va xutar amb una magnífica rosca per marcar el 1 - 1!

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 35 (Ocasión por el centro): Els visitants quasi aconsegueixen el gol de l'empat al 35 després d'una gran combinació pel centre, però al moment de definir Juan José Doñapalla va fer un xut de canari, sense problemes per al porter.
  • 241 Minuto 39 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de notillas va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Miquel Fillat, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 243 Minuto 73 (Ocasión de contra por la derecha): Bertrand Luttikhuis va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de notillas que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 58 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Bertrand Luttikhuis de notillas la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.