Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Real Sayago (778727) - Galaxy Bulls (1337386) » 686559429: T68/J5/V

Liga 686559429 Información oficial sobre el partido 686559429 en Hattrick

15.01.2022 14:00:00
Liga: Temporada 68 / Jornada 5 / V.36 (5549)

Real Sayago Alineación oficial del equipo 'Real Sayago' en el partido 3 - 0 RTFM - atg Alineación oficial del equipo 'RTFM - atg' en el partido
Renato Brigati (12') 1 - 0
Arkadiusz Barylski (27') 2 - 0
Kai Bicherl (67') 3 - 0
Real Sayago Alineación oficial del equipo 'Real Sayago' en el partido 3 - 0 RTFM - atg Alineación oficial del equipo 'RTFM - atg' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Real Sayago Alineación oficial del equipo 'Real Sayago' en el partido 2 - 0 RTFM - atg Alineación oficial del equipo 'RTFM - atg' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.87Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Real Sayago

Goles Goles

  • 122 Minuto 12 (Gol por la izquierda): Els seguidors del Sayago contenien la respiració mentre en Renato Brigati s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 1 - 0 per als locals.
  • 133 Minuto 27 (Gol por la derecha): El 2 - 0 va pujar al marcador quan Sayago va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Arkadiusz Barylski des de dins de l'àrea.
  • 131 Minuto 67 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Sayago va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Kai Bicherl progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 3 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 35 (Ocasión por la izquierda): Al minut 35, David Arranz gairebé va marcar per a Sayago des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 233 Minuto 55 (Ocasión por la derecha): En David Arranz es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 234 Minuto 82 (Ocasión de penalti): Un penal al minut 82 va donar als locals l'oportunitat d'ampliar el seu avantatge, però Victor Lapa estava massa segur de si mateix i va enviar la pilota fora.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Arkadiusz Barylski de Sayago es va emportar una amonestació al minut 34 per provocar un rival.
  • 511 Minuto 72 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Renato Brigati de Sayago va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

RTFM - atg

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 14 (Ocasión de contra por la izquierda): RTFM van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 14, però Darko Golja va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.
  • 205 Minuto 32 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Alvi Nevalainen va sorprendre tothom amb una passada llarguíssima als peus de Gabriel Lundhgård, que, també sorprès, va fer un control horrible i va perdre una oportunitat magnífica.
  • 243 Minuto 56 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de RTFM va anar a parar a la dreta de l'atac on en Gabriel Lundhgård, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 242 Minuto 83 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 83 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Darko Golja, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Darko Golja.
  • 510 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Alvi Nevalainen de RTFM amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.