Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Paradise Team_ (798864) - Josicos (1437534) » 686559301: T68/J1/V

Liga 686559301 Información oficial sobre el partido 686559301 en Hattrick

18.12.2021 14:00:00
Liga: Temporada 68 / Jornada 1 / V.34 (5547)

Paradise Team_ Alineación oficial del equipo 'Paradise Team_' en el partido 1 - 4 Josicos Alineación oficial del equipo 'Josicos' en el partido
Sören De Wandel (65') 1 - 0
1 - 1 Ceferino Burgos (70')
1 - 2 Willy Borja (72')
1 - 3 Ceferino Burgos (80')
1 - 4 Lars Malmbeck (82')
Paradise Team_ Alineación oficial del equipo 'Paradise Team_' en el partido 1 - 4 Josicos Alineación oficial del equipo 'Josicos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
Paradise Team_ Alineación oficial del equipo 'Paradise Team_' en el partido 4 - 3 Josicos Alineación oficial del equipo 'Josicos' en el partido
Tiene bastante mala suerte 3.62Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.09Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
38,6 % 33,4 % 28,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Paradise Team_

Goles Goles

  • 185 Minuto 65 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Paradise van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Sören De Wandel va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 1 - 0 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 7 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 7 per blocar una centrada d'en Jonatan Felski va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Paradise.
  • 221 Minuto 27 (Ocasión por el centro): En Jesús Torrents va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Paradise se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 220 Minuto 38 (Ocasión de falta): Quan passaven pocs segons del minut 38 l'àrbitre va xiular una falta molt perillosa per l'equip local. En Franciszek Ambroży va ser l'encarregat d'intentar posar per davant al marcador al seu equip, però l'únic que va aconseguir és enviar la pilota al carrer.
  • 215 Minuto 71 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Franciszek Ambroży va intentar anar-se'n per velocitat al minut 71 però va perdre el control de la pilota quan estava prop de la línia de fons, així que la jugada va acabar amb la pilota per l'equip rival.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Wielisław Anioł.

Josicos

Goles Goles

  • 161 Minuto 70 (Gol por el centro): Els visitants no van abaixar els braços i després de 70 minuts Ceferino Burgos va aconseguir superar la defensa local entrant pel centre i va elevar la pilota per sobre del porter, posant el 1 - 1.
  • 173 Minuto 72 (Gol por la derecha): El jugador de Josicos Willy Borja va aconseguir el 1 - 2 per als visitants al minut 72 amb un gran xut des de la banda dreta.
  • 181 Minuto 80 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Ceferino Burgos de Josicos l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 1 - 3 al minut 80 de partit.
  • 181 Minuto 82 (Gol por el centro): Al minut 82, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Lars Malmbeck va augmentar l'avantatge de Josicos a 1 - 4 amb un xut ras arran de pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 2 (Ocasión por la derecha): En Fabio Akeret va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 273 Minuto 4 (Ocasión por la derecha): Josicos va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Thodoros Farakatos va desviar el xut final de Machupa Mwangi-Powell després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 272 Minuto 33 (Ocasión por la izquierda): Al minut 33, un refús desafortunat de Thodoros Farakatos, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Baasan Amarjargal no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.