Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Morgan C.F. (1420480) - Sporting Astur-Lliones (794836) » 686559269: T68/J7/V

Liga 686559269 Información oficial sobre el partido 686559269 en Hattrick

29.01.2022 14:00:00
Liga: Temporada 68 / Jornada 7 / V.33 (5546)

Sporting Betrayers Alineación oficial del equipo 'Sporting Betrayers' en el partido 1 - 2 Sporting Astur-Lliones Alineación oficial del equipo 'Sporting Astur-Lliones' en el partido
0 - 1 Javier Fábreges (2')
Pablo Aguas (27') 1 - 1
1 - 2 Hugo Muñoz (77')
Sporting Betrayers Alineación oficial del equipo 'Sporting Betrayers' en el partido 1 - 2 Sporting Astur-Lliones Alineación oficial del equipo 'Sporting Astur-Lliones' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Sporting Betrayers Alineación oficial del equipo 'Sporting Betrayers' en el partido 4 - 0 Sporting Astur-Lliones Alineación oficial del equipo 'Sporting Astur-Lliones' en el partido
Tiene bastante mala suerte 3.98Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.22Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,6 % 0,1 % 0,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Sporting Betrayers

Goles Goles

  • 113 Minuto 27 (Gol por la derecha): La bona feina feta per la banda dreta va brindar al Betrayers una bona ocasió d'aconseguir la igualada. En Pablo Aguas, de volea, conqueria la porteria rival posant el marcador 1 - 1. Tot això passava al minut 27.

Ocasiones Ocasiones

  • 210 Minuto 19 (Ocasión de falta): Un bon llançament de falta per part de Dolf Heijn quasi empata el partit per a Betrayers, si no fos per l'estirada de gran mèrit del porter visitant.
  • 221 Minuto 33 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Ian Goram! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 223 Minuto 50 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Pablo Aguas va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 221 Minuto 63 (Ocasión por el centro): En Antonio Minati va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Betrayers se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 211 Minuto 79 (Ocasión por el centro): Una bona jugada de Ian Goram hauria d'haver estat gol al minut 79 si no hagués estat per la actuació destacada de la defensa central visitant.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Noldi Sieck de Betrayers amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Sporting Astur-Lliones

Goles Goles

  • 172 Minuto 2 (Gol por la izquierda): Una jugada col·lectiva de tot l'equip de SAstuLli va ser finalitzada des de l'esquerra per Javier Fábreges al minut 2. Els visitants es posaven per davant del marcador: 0 - 1.
  • 135 Minuto 77 (Gol evento especial experiencia intercepción pase): Quan tothom esperava el centre a l'àrea, en Hugo Muñoz va xutar directament a porteria i va marcar el 1 - 2. L'experiència és un grau!

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 24 (Ocasión por el centro): Javier Fábreges quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Marko Ćakić, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 271 Minuto 49 (Ocasión por el centro): SAstuLli va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 49, quan Hugo Muñoz va quedar-se sol davant el porter Marko Ćakić, però aquest va poder aturar el xut.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 64 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 64, José María Dardalla de SAstuLli va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.