Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Stirling (1430742) - BestiasPardas FT (1433028) » 686559084: T68/J2/V

Liga 686559084 Información oficial sobre el partido 686559084 en Hattrick

25.12.2021 14:00:00
Liga: Temporada 68 / Jornada 2 / V.30 (5543)

Stirling Alineación oficial del equipo 'Stirling' en el partido 6 - 4 BestiasPardas FT Alineación oficial del equipo 'BestiasPardas FT' en el partido
0 - 1 Svante Forsblad (6')
Valius Dubaitis (12') 1 - 1
1 - 2 Raúl Canellas (43')
Loïc Poupart (43') 2 - 2
Loïc Poupart (44') 3 - 2
Loïc Poupart (53') 4 - 2
4 - 3 Raúl Canellas (55')
Xhulio Voci (62') 5 - 3
Loïc Poupart (65') 6 - 3
6 - 4 Roger Ràmia (74')
Stirling Alineación oficial del equipo 'Stirling' en el partido 6 - 4 BestiasPardas FT Alineación oficial del equipo 'BestiasPardas FT' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Stirling Alineación oficial del equipo 'Stirling' en el partido 3 - 2 BestiasPardas FT Alineación oficial del equipo 'BestiasPardas FT' en el partido
Tiene bastante suerte 3.45Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.19Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
61,3 % 14,0 % 24,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Stirling

Goles Goles

  • 185 Minuto 12 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 12 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Stirling. A fi d'aconseguir el 1 - 1, van tocar-la en curt per tal que Valius Dubaitis xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.
  • 185 Minuto 43 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Loïc Poupart, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 2 - 2 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 121 Minuto 44 (Gol por el centro): Loïc Poupart va donar a Stirling un avantatge de 3 - 2, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 133 Minuto 53 (Gol por la derecha): Loïc Poupart va incrementar l'avantatge de Stirling amb el 4 - 2 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 133 Minuto 62 (Gol por la derecha): Stirling va aconseguir el 5 - 3 quan Xhulio Voci va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
  • 105 Minuto 65 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Oh, això és increïble! Loïc Poupart rep al balcó de l'àrea una passada molt llarga des del mig del camp de Fiorenzo Tonietti, atura la pilota amb el pit d'esquena a la porteria i, sense deixar que la pilota toqui el terra, executa una xilena estratosfèrica i del tot imprevisible que entra a la porteria llepant el pal i fa inútil l'estirada del porter. 6 - 3 a l'estadi!

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 44 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Una excel·lent centrada al segon pal d'en Tarek Khatib no va ser aprofitada per en José Jesús Texeira que es va entrebancar tot sol i no va poder rematar.

BestiasPardas FT

Goles Goles

  • 172 Minuto 6 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Svante Forsblad quedar desmarcat i marcar per a BestiasPardas al minut 6. El marcador es va posar aleshores 0 - 1 pels visitants.
  • 172 Minuto 43 (Gol por la izquierda): Al minut 43 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a BestiasPardas prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 1 - 2 va ser en Raúl Canellas.
  • 152 Minuto 55 (Gol por la izquierda): BestiasPardas va captivar els seguidors que s'havien desplaçat a l'estadi rival per a veure el partit amb una gran jugada que va significar el 4 - 3 quan Raúl Canellas va superar el porter local amb un bon xut després d'una bona jugada col·lectiva per l'esquerra.
  • 153 Minuto 74 (Gol por la derecha): La caiguda a banda dreta de Roger Ràmia va propiciar el desajust defensiu dels locals, que no van saber resoldre la situació. Gràcies això el BestiasPardas va reduir diferències al marcador: 6 - 4 al minut 74.

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 58 (Ocasión por el centro): Davant d'un atac visitant, l'entrenador local va tirar una pilota al terreny de joc per aturar la jugada, però l'àrbitre va deixar seguir el joc. Tot i així, en Traian Bebeşelea va rematar amb l'empenya exterior desviat.
  • 252 Minuto 67 (Ocasión por la izquierda): BestiasPardas va estar a punt de reduir distàncies al marcador al minut 67, gràcies a una gran jugada per l'esquerra, llàstima que no hi hagués ningú a l'àrea per rematar la centrada d'en Raúl Canellas.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 7 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Arsèni Roura de BestiasPardas la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 511 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Ernesto Aranda de BestiasPardas es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 513 Minuto 44 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Ernesto Aranda es va encarar amb l'àrbitre assistent a un pam del nas, recordant-se'n de la professió de la seva mare per haver xiulat un fora de joc. L'àrbitre va venir corrent des de l'altre punta del camp amb la targeta alçada, que significava la segona per aquest jugador.