Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

BestiasPardas FT (1433028) - Que viene, que viene (308627) » 686559080: T68/J1/V

Liga 686559080 Información oficial sobre el partido 686559080 en Hattrick

18.12.2021 14:00:00
Liga: Temporada 68 / Jornada 1 / V.30 (5543)

BestiasPardas FT Alineación oficial del equipo 'BestiasPardas FT' en el partido 1 - 1 Que viene, que viene Alineación oficial del equipo 'Que viene, que viene' en el partido
Julio Garzo (27') 1 - 0
1 - 1 Cristi Rarău (31')
BestiasPardas FT Alineación oficial del equipo 'BestiasPardas FT' en el partido 1 - 1 Que viene, que viene Alineación oficial del equipo 'Que viene, que viene' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
BestiasPardas FT Alineación oficial del equipo 'BestiasPardas FT' en el partido 2 - 0 Que viene, que viene Alineación oficial del equipo 'Que viene, que viene' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.09Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.21Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,0 % 0,1 % 1,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

BestiasPardas FT

Goles Goles

  • 122 Minuto 27 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Julio Garzo de BestiasPardas aconseguir un gol al minut 27 que posava per davant els locals: 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 8 (Ocasión evento especial córner peinado): En un servei de cantonada, en Svante Forsblad va entorpir al marcador d'en Julio Garzo per tal que aquest marqués tot sol, però aquest no va dirigir bé la pilota i va errar la rematada.
  • 223 Minuto 64 (Ocasión por la derecha): Al minut 64, Félix Chevalier arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 54 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Roger Ràmia.

Que viene, que viene

Goles Goles

  • 163 Minuto 31 (Gol por la derecha): Al minut 31 del partit, els visitants van empatar el partit en fer el 1 - 1 mitjançant un bon xut de Cristi Rarău que va rematar a porta buida en recollir el rebuig del pal després d'una gran jugada per la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 47 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Octavian Pioară no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Juan Pablo Tapia estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 243 Minuto 53 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del viene, sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en José Yunibarbia, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 53 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 286 Minuto 65 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Quan passaven pocs segons del minut 65, un contraatac del viene, no va poder concloure's degut a l'acció antireglamentària d'un defensor rival. La falta, massa llunyana per llençar-la directament, va ser centrada per en José Yunibarbia perpendicularment a la porteria, cosa que va facilitar la feina dels defenses, que van rebutjar el perill sense massa problemes.