Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

FC Garpe (1594432) - UDR Pineda (1435926) » 686557893: T68/J13/V

Liga 686557893 Información oficial sobre el partido 686557893 en Hattrick

12.03.2022 14:00:00
Liga: Temporada 68 / Jornada 13 / V.8 (5521)

FC Garpe Alineación oficial del equipo 'FC Garpe' en el partido 2 - 0 UDR Pineda Alineación oficial del equipo 'UDR Pineda' en el partido
Haritz Ledea (14') 1 - 0
Alessandro Udelhoven (78') 2 - 0
FC Garpe Alineación oficial del equipo 'FC Garpe' en el partido 2 - 0 UDR Pineda Alineación oficial del equipo 'UDR Pineda' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
FC Garpe Alineación oficial del equipo 'FC Garpe' en el partido 2 - 0 UDR Pineda Alineación oficial del equipo 'UDR Pineda' en el partido
Tiene un resultado normal 1.96Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Garpe

Goles Goles

  • 121 Minuto 14 (Gol por el centro): Garpe va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 14 Haritz Ledea va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 133 Minuto 78 (Gol por la derecha): Amb 78 minuts jugats, en Alessandro Udelhoven va augmentar l'avantatge de Garpe a 2 - 0 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 24 (Ocasión por la izquierda): Al minut 24, Haritz Ledea gairebé va marcar per a Garpe des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 219 Minuto 25 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): Francisco Jesús Trelles va fer un bon cop de cap a la sortida d'un córner picat per en João Gonçalo Serratine, però amb tant mala sort que la pilota va anar al pal i després al porter.
  • 241 Minuto 41 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Garpe va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Ramazan Əliyev va sortir per sobre el travesser.
  • 232 Minuto 42 (Ocasión por la izquierda): En Ramazan Əliyev, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 233 Minuto 83 (Ocasión por la derecha): En Nicolás Fiera es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Ramazan Əliyev de Garpe la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 511 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 85, Yulian Geers de Garpe va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

UDR Pineda

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 31 (Ocasión de contra por la izquierda): El Pineda va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 31, però en Albert Stone va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 263 Minuto 40 (Ocasión por la derecha): Albert Stone va entrar a l'àrea per la banda dreta, però els defenses no van permetre que arribés més lluny i van enviar la pilota a córner.
  • 241 Minuto 70 (Ocasión de contra por el centro): En Raúl Silva Pacheco va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 263 Minuto 73 (Ocasión por la derecha): Després d'una passada en profunditat des de la dreta, un defensor local va tombar en Raúl Silva Pacheco quan es disposava a xutar a porteria. Tothom a l'estadi va pensar que l'àrbitre havia xiulat un penal que semblava clar, però finalment va assenyalar falta en atac.