Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Area Concor (993024) - Superwings (1579863) » 681248872: T67/J9/VI

Liga 681248872 Información oficial sobre el partido 681248872 en Hattrick

23.10.2021 14:00:00
Liga: Temporada 67 / Jornada 9 / VI.892 (15210)

Area Concor Alineación oficial del equipo 'Area Concor' en el partido 1 - 1 Superwings Alineación oficial del equipo 'Superwings' en el partido
Jacques Fernandes (33') 1 - 0
1 - 1 Alejandro Toro Bravo (76')
Area Concor Alineación oficial del equipo 'Area Concor' en el partido 1 - 1 Superwings Alineación oficial del equipo 'Superwings' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Area Concor Alineación oficial del equipo 'Area Concor' en el partido 2 - 0 Superwings Alineación oficial del equipo 'Superwings' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.82Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.12Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,5 % 0,1 % 0,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Area Concor

Goles Goles

  • 141 Minuto 33 (Gol de contra por el centro): El Area era un equip que es notava que havia treballat el contraatac. Amb una única passada en Jacques Fernandes va poder encarar al porter, que tot i sortir desesperadament no va poder evitar el gol. El 1 - 0 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 16 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Joey Pollard va estar a punt d'acabar en gol al minut 16, però el porter visitant Olger Esch va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 231 Minuto 42 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Joey Pollard va estar a punt de sentenciar el partit al minut 42, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 231 Minuto 43 (Ocasión por el centro): En Francesc Regàs, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 232 Minuto 43 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 43 quan Manuel Dardalla de Area gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 221 Minuto 82 (Ocasión por el centro): En Francis Judge va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Area se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 239 Minuto 83 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Esteban Garzón va marxar de Gabriel-Marius Cozariuc en un pam de terreny de joc. Tot i no acabar en gol per ben poc, els aficionats de Area van aplaudir-lo demostrant què contents que estaven que el seu ídol mostrés la seva tècnica davant dels rivals.
  • 221 Minuto 84 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Jacques Fernandes va estar a punt d'avançar els locals al minut 84 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 221 Minuto 87 (Ocasión por el centro): En Francesc Regàs del Area ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 18 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Francis Judge de Area es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 511 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Ausiàs Forcada de Area es va emportar una amonestació al minut 40 per provocar un rival.
  • 513 Minuto 61 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): El sector d'aficionats de l'equip rival d'en Ausiàs Forcada va esclatar a riure per un error infantil d'aquest. Ell es va girar a la grada i va començar a repartir botifarres. En veure això, l'àrbitre va haver d'ensenyar-li la segona groga i mostrar-li el camí dels vestidors.

Superwings

Goles Goles

  • 164 Minuto 76 (Gol de penalti): L'àrbitre va veure una empenta d'un defensor dins de l'àrea. En Alejandro Toro Bravo de Superwings va marcar de penal l'empat al minut 76.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 44 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Superwings van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Víctor Quirós va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 243 Minuto 85 (Ocasión de contra por la derecha): Alfredo Acedo va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Superwings que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 79, Alfredo Acedo de Superwings va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 510 Minuto 88 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Gabriel-Marius Cozariuc de Superwings la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.