Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Atletico Garcia Seguros (1416147) - Los yonkarras del barrio (775105) » 681247896: T67/J2/VI

Liga 681247896 Información oficial sobre el partido 681247896 en Hattrick

04.09.2021 14:00:00
Liga: Temporada 67 / Jornada 2 / VI.875 (15193)

Atletico Garcia Seguros Alineación oficial del equipo 'Atletico Garcia Seguros' en el partido 0 - 1 Los yonkarras del barrio Alineación oficial del equipo 'Los yonkarras del barrio' en el partido
0 - 1 Ramón Orive (7')
Atletico Garcia Seguros Alineación oficial del equipo 'Atletico Garcia Seguros' en el partido 0 - 1 Los yonkarras del barrio Alineación oficial del equipo 'Los yonkarras del barrio' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Atletico Garcia Seguros Alineación oficial del equipo 'Atletico Garcia Seguros' en el partido 1 - 1 Los yonkarras del barrio Alineación oficial del equipo 'Los yonkarras del barrio' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.32Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.71Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
72,0 % 6,7 % 21,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Atletico Garcia Seguros

Ocasiones Ocasiones

  • 239 Minuto 78 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Raúl Pérez va marxar de Guillermo Mingo en un pam de terreny de joc. Tot i no acabar en gol per ben poc, els aficionats de Atletico van aplaudir-lo demostrant què contents que estaven que el seu ídol mostrés la seva tècnica davant dels rivals.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 77 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Terenci Monclús.

Los yonkarras del barrio

Goles Goles

  • 173 Minuto 7 (Gol por la derecha): Al minut 7 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 0 - 1, gràcies a una bona internada de Ramón Orive que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 25 (Ocasión por la izquierda): Al minut 25 Gaxen Rebolledo va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Ramón Orive, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.
  • 282 Minuto 26 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Domenico Iadanza es va quedar sol davant del porter, al minut 26. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.
  • 282 Minuto 36 (Ocasión por la izquierda): Ramón Orive, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 36 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. yonkarras va quedar sense poder incrementar el seu marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 35, Ander Frexanet de yonkarras va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.