Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Torrejoneros (487847) - At.Almería FC (1582994) » 681217198: T67/J14/VI

Liga 681217198 Información oficial sobre el partido 681217198 en Hattrick

27.11.2021 14:00:00
Liga: Temporada 67 / Jornada 14 / VI.326 (14644)

Torrejoneros Alineación oficial del equipo 'Torrejoneros' en el partido 3 - 0 At.Almería FC Alineación oficial del equipo 'At.Almería FC' en el partido
Jozef Orava (20') 1 - 0
Maksim Niarkevich (63') 2 - 0
Jozef Orava (74') 3 - 0
Torrejoneros Alineación oficial del equipo 'Torrejoneros' en el partido 3 - 0 At.Almería FC Alineación oficial del equipo 'At.Almería FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Torrejoneros Alineación oficial del equipo 'Torrejoneros' en el partido 3 - 1 At.Almería FC Alineación oficial del equipo 'At.Almería FC' en el partido
Tiene un resultado normal 2.95Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.77Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
93,4 % 0,3 % 6,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Torrejoneros

Goles Goles

  • 122 Minuto 20 (Gol por la izquierda): Els seguidors del Torrejoneros contenien la respiració mentre en Jozef Orava s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 1 - 0 per als locals.
  • 132 Minuto 63 (Gol por la izquierda): Torrejoneros va augmentar la diferència quan Maksim Niarkevich no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 2 - 0.
  • 190 Minuto 74 (Gol de falta): El Jozef Orava va mostrar la seva impressionant potència al escapolir-se entre dos defensors, que es van quedar sense opcions per evitar el gol pel Torrejoneros. 3-0.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 2 (Ocasión por la izquierda): Torrejoneros va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 2 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Josep Arnau Ibern ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 221 Minuto 8 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Jesús Trevijano va estar a punt d'acabar en gol al minut 8, però el porter visitant Javier Mendiola va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 221 Minuto 9 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Jean-Christophe Dubois! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 234 Minuto 67 (Ocasión de penalti): Un penal al minut 67 va donar als locals l'oportunitat d'ampliar el seu avantatge, però Spiros Katogas estava massa segur de si mateix i va enviar la pilota fora.
  • 233 Minuto 73 (Ocasión por la derecha): En Ambrosio Viergol es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.

At.Almería FC

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 4 (Ocasión por el centro): At.Almería va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 4, quan Ignacio Duren va quedar-se sol davant el porter Rodrigo Tébar, però aquest va poder aturar el xut.
  • 206 Minuto 22 (Ocasión evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Al minut 22, tothom va saber perquè en Fabián Ruiz era considerat un jugador imprevisible: Va voler treure ràpidament un servei de banda a l'esquena d'un rival per recollir el rebot i encarar al porter. Li va sortir bé però el porter li va desviar a córner el xut.
  • 262 Minuto 24 (Ocasión por la izquierda): Ubaldo Temperán per poc no aconsegueix empatar el marcador al minut 24, però el seu centre-xut des de l'esquerra va acabar estavellant-se al pal.
  • 285 Minuto 70 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de At.Almería la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.
  • 253 Minuto 89 (Ocasión por la derecha): L'atac dret visitant feia temps que portava perill. Al minut 89 en Fabián Ruiz va aconseguir xutar tot i estar envoltat de contraris, però l'aturada d'en Rodrigo Tébar va impedir que reduïssin les diferències al marcador.