Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Heldens FC (1584302) - palomera blanes (119634) » 681197006: T67/J6/V

Liga 681197006 Información oficial sobre el partido 681197006 en Hattrick

02.10.2021 14:00:00
Liga: Temporada 67 / Jornada 6 / V.222 (5735)

Heldens FC Alineación oficial del equipo 'Heldens FC' en el partido 2 - 1 palomera blanes Alineación oficial del equipo 'palomera blanes' en el partido
Yuriy Kurzenkov (9') 1 - 0
1 - 1 Marc Ascolies (53')
Krelis Gemmel (73') 2 - 1
Heldens FC Alineación oficial del equipo 'Heldens FC' en el partido 2 - 1 palomera blanes Alineación oficial del equipo 'palomera blanes' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Heldens FC Alineación oficial del equipo 'Heldens FC' en el partido 2 - 2 palomera blanes Alineación oficial del equipo 'palomera blanes' en el partido
Tiene un resultado normal 2.31Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.78Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
45,4 % 27,5 % 27,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Heldens FC

Goles Goles

  • 118 Minuto 9 (Gol evento especial córner peinado): En Kiattisak Fakthong entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al Heldens, un peu providencial d'en Yuriy Kurzenkov va situar el 1-0 al panell digital.
  • 123 Minuto 73 (Gol por la derecha): Corria el minut 73 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Krelis Gemmel, que va posar el 2 - 1 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 11 (Ocasión por la izquierda): En Yuriy Kurzenkov, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 231 Minuto 23 (Ocasión por el centro): Al minut 23, Ato Robert gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Martyn Monastyrski va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 231 Minuto 25 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Riki Handanovič va estar a punt de sentenciar el partit al minut 25, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 222 Minuto 57 (Ocasión por la izquierda): Heldens va estar a punt de posar-se per davant al minut 57 però Kiattisak Fakthong va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 231 Minuto 89 (Ocasión por el centro): Thorben Leyendecker una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 89, però una magnífica aturada de 周 (Chou) 順盛 (Shunsheng) va mantenir l'equip visitant dins del partit.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 54 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Riki Handanovič de Heldens es va emportar una amonestació al minut 54 per provocar un rival.

palomera blanes

Goles Goles

  • 163 Minuto 53 (Gol por la derecha): Els jugadors visitants van aconseguir l'empat al minut 53 amb un xut des de la dreta que va tocar a un defensor i va descol·locar al porter. L'àrbitre va ignorar aquest fet i va apuntar a l'acta que l'autoria del gol era d'en Marc Ascolies.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 21 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Josep Albert Picollà va fer una magnífica centrada, però la rematada de Romualdo Guzman va ser fluixa i innocent i el porter la va aturar sense problemes.
  • 241 Minuto 26 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de palomera, l'equip va recuperar la pilota al minut 26 i va contraatacar. En Bruno Claire va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 216 Minuto 48 (Ocasión evento especial rápido + pase): Després que el seu entrenador li demanés més implicació al joc, en Bruno Claire va fer una ràpida incursió per banda. El seu centre el va rematar en Marc Ascolies, sol al punt de penal, però va fer misto i la jugada va acabar en res.