Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Uvigo F.C. (1436428) - Santfeliuenc FC (125336) » 681195535: T67/J2/V

Liga 681195535 Información oficial sobre el partido 681195535 en Hattrick

04.09.2021 14:00:00
Liga: Temporada 67 / Jornada 2 / V.196 (5709)

Uvigo F.C. Alineación oficial del equipo 'Uvigo F.C.' en el partido 4 - 2 Santfeliuenc FC Alineación oficial del equipo 'Santfeliuenc FC' en el partido
Ottavio Vidè (29') 1 - 0
1 - 1 Adelino Rodrigues Conceição (43')
Per-Olof Ingemarsson (53') 2 - 1
Mihail Marinov (84') 3 - 1
Samuel Orozco León (87') 4 - 1
4 - 2 José Javier 'Penetrador' Molleda (91')
Uvigo F.C. Alineación oficial del equipo 'Uvigo F.C.' en el partido 4 - 2 Santfeliuenc FC Alineación oficial del equipo 'Santfeliuenc FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Uvigo F.C. Alineación oficial del equipo 'Uvigo F.C.' en el partido 2 - 0 Santfeliuenc FC Alineación oficial del equipo 'Santfeliuenc FC' en el partido
Tiene suerte 1.79Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.04Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Uvigo F.C.

Goles Goles

  • 121 Minuto 29 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Ottavio Vidè, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del Uvigo se les va manegar per posar per davant el seu equip: 1 - 0 al minut 29.
  • 121 Minuto 53 (Gol por el centro): Per-Olof Ingemarsson va donar a Uvigo un avantatge de 2 - 1, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 132 Minuto 84 (Gol por la izquierda): En Mihail Marinov va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 3 - 1.
  • 132 Minuto 87 (Gol por la izquierda): En Samuel Orozco León de Uvigo va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 4 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 20 (Ocasión por la derecha): Al minut 20 es va veure una gran oportunitat per a Uvigo per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Kazimierz Ciesielski, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 232 Minuto 32 (Ocasión por la izquierda): Passaven 32 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Per-Olof Ingemarsson va rematar alt.
  • 232 Minuto 39 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Pedro 'Araña' Viegas al minut 39 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Venceslau Monterroso va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 230 Minuto 42 (Ocasión de falta): En Kazimierz Ciesielski es disposava a llançar una falta perillosa per l'equip local. El públic l'aplaudia, primer lentament i a poc a poc augmentant el ritme, abans del llançament; i el xiulava just després per haver xutat tan desviat.
  • 230 Minuto 82 (Ocasión de falta): L'àrbitre va assenyalar una falta per l'equip local. Mentre varis jugadors protestaven amb cara de pocs amics, en Kazimierz Ciesielski, que era més viu que la tinya, va xutar ràpidament a porteria però la pilota va anar a parar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 28 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Ottavio Vidè es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 510 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 34, Maurycy Żołnierczuk de Uvigo va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Samuel Orozco León.

Santfeliuenc FC

Goles Goles

  • 143 Minuto 43 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de Sanfe eren letals, i Adelino Rodrigues Conceição va aprofitar-ne un per aconseguir el 1 - 1 entrant des de la dreta.
  • 143 Minuto 91 (Gol de contra por la derecha): José Javier 'Penetrador' Molleda va marcar al minut 91 aprofitant un ràpid contraatac per la dreta: 4 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 286 Minuto 21 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Després de 21 minuts, el Sanfe va sorprendre al seu rival amb un contraatac. Els defensors van haver de recórrer a una falta per parar-lo. El conseqüent tir lliure directe va ser una brillant combinació entre varis jugadors. Al final però, un mal control va servir perquè la pilota quedés morta dins de l'àrea i el porter és llancés com un lleopard a blocar-la.
  • 205 Minuto 40 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Sanfe va estar a punt de marcar quan Xavier Mascherano va fer una passada impressionant a Farruh Ahmedov, que va driblar el porter, va xutar quasi sense angle i va enviar la pilota a la xarxa... per la part de fora.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Jochem Moorman de Sanfe va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 75 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Adelino Rodrigues Conceição de Sanfe amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.