Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

F.C. TATOGORRI (436929) - Berenjena Street (48813) » 681193366: T67/J6/V

Liga 681193366 Información oficial sobre el partido 681193366 en Hattrick

02.10.2021 14:00:00
Liga: Temporada 67 / Jornada 6 / V.157 (5670)

F.C. TATOGORRI Alineación oficial del equipo 'F.C. TATOGORRI' en el partido 2 - 3 Berenjena Street Alineación oficial del equipo 'Berenjena Street' en el partido
Andrés Baquero (3') 1 - 0
Denis Zagorc (33') 2 - 0
2 - 1 Peter Ladstätter (36')
2 - 2 Jorge Lacalle Iñiguez (77')
2 - 3 Alfonso Núñez (82')
F.C. TATOGORRI Alineación oficial del equipo 'F.C. TATOGORRI' en el partido 2 - 3 Berenjena Street Alineación oficial del equipo 'Berenjena Street' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
F.C. TATOGORRI Alineación oficial del equipo 'F.C. TATOGORRI' en el partido 2 - 4 Berenjena Street Alineación oficial del equipo 'Berenjena Street' en el partido
Tiene un resultado normal 2.21Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.94Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
22,1 % 7,9 % 70,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C. TATOGORRI

Goles Goles

  • 124 Minuto 3 (Gol de penalti): Tot i les protestes dels visitants, al minut 3 l'àrbitre va xiular un penal transformat per Andrés Baquero. Amb aquest gol l'equip local s'avançava al marcador, que reflectia un 1 - 0.
  • 133 Minuto 33 (Gol por la derecha): Amb 33 minuts jugats, en Denis Zagorc va augmentar l'avantatge de TATOGORRI a 2 - 0 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 20 (Ocasión evento especial córner peinado): En un servei de cantonada, en Concetto Dolino va entorpir al marcador d'en Alfredo Ríos Mendez per tal que aquest marqués tot sol, però aquest no va dirigir bé la pilota i va errar la rematada.
  • 233 Minuto 29 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Òscar Pelegero va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 239 Minuto 38 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Una hàbil croqueta marca de la casa de Sergio Perea va servir per deixar enrere el gegant Miliano Dalana al minut 38, però el seu xut final va sortir desviat i va colpejar un reporter gràfic als ronyons.
  • 231 Minuto 39 (Ocasión por el centro): Concetto Dolino una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 39, però una magnífica aturada de Pedro Moriña va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 232 Minuto 52 (Ocasión por la izquierda): Passaven 52 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Adelardo Precedo va rematar alt.
  • 209 Minuto 68 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Els companys de Abdelouadoud Majidi van haver de treure-li les castanyes del foc ja que aquest va voler driblar en Peter Ladstätter a dins de la seva pròpia àrea. Com que va perdre la pilota, els companys van haver de córrer per esmenar l'error i robar la pilota un altre cop.
  • 231 Minuto 74 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Denis Zagorc va estar a punt de sentenciar el partit al minut 74, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 221 Minuto 80 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Sergio Perea! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 237 Minuto 81 (Ocasión evento especial extremo + rematador): En Denis Zagorc va fer al minut 81 una centrada d'aquelles que només s'ha de posar el cap per marcar gol, però en Adelardo Precedo, enlluernat pel sol, no va poder rematar correctament.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 73 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Denis Zagorc de TATOGORRI va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Berenjena Street

Goles Goles

  • 152 Minuto 36 (Gol por la izquierda): L'equip visitant va reduir diferències a 2 - 1 quan Peter Ladstätter va superar el porter després d'una jugada per l'esquerra al minut 36 de joc i va fer emmudir l'estadi cridant "Voleu fer el favor de callar?"
  • 162 Minuto 77 (Gol por la izquierda): Quan es jugava el minut 77 una bona jugada col·lectiva per l'esquerra va deixar sol a en Jorge Lacalle Iñiguez de Berenjena marcar el 2 - 2 i empatar així el partit.
  • 171 Minuto 82 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Alfonso Núñez que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 2 - 3 per a Berenjena.

Ocasiones Ocasiones

  • 263 Minuto 13 (Ocasión por la derecha): Una centrada des de la dreta va deixar a Alfonso Núñez sol davant la porteria al minut 13, però la seva rematada va ser molt fluixa.