Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

FC WOLOLO (773640) - Valdepeñas FC (1456037) » 681192057: T67/J14/V

Liga 681192057 Información oficial sobre el partido 681192057 en Hattrick

27.11.2021 14:00:00
Liga: Temporada 67 / Jornada 14 / V.133 (5646)

FC WOLOLO Alineación oficial del equipo 'FC WOLOLO' en el partido 1 - 0 Real Gabriel C.F. Alineación oficial del equipo 'Real Gabriel C.F.' en el partido
Vladislav Barkin (30') 1 - 0
FC WOLOLO Alineación oficial del equipo 'FC WOLOLO' en el partido 1 - 0 Real Gabriel C.F. Alineación oficial del equipo 'Real Gabriel C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
FC WOLOLO Alineación oficial del equipo 'FC WOLOLO' en el partido 1 - 1 Real Gabriel C.F. Alineación oficial del equipo 'Real Gabriel C.F.' en el partido
Tiene un resultado normal 1.22Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.52Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
83,2 % 1,8 % 15,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC WOLOLO

Goles Goles

  • 124 Minuto 30 (Gol de penalti): Corria el minut 30, quan l'àrbitre va xiular unes mans dubtoses a dins l'àrea visitant. WOLOLO s'avançava en el marcador després que en Vladislav Barkin xutés amb seguretat la pena màxima dictaminada pel senyor col·legiat.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 4 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de WOLOLO va anar a parar a la dreta de l'atac on en Vladislav Barkin, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 219 Minuto 35 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): En Josepe Pagobide va poder marcar per a WOLOLO en un servei de cantonada picat per en Vladislav Barkin quan, just en el moment de rematar, va amagar el cap per por que la pilota li fes mal. L'esbroncada de l'entrenador es va sentir des del seient més allunyat de l'estadi.
  • 218 Minuto 78 (Ocasión evento especial córner peinado): En un servei de cantonada, en Maid Bašić va entorpir al marcador d'en Josepe Pagobide per tal que aquest marqués tot sol, però aquest no va dirigir bé la pilota i va errar la rematada.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 25 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 25, Costinel Gliga de WOLOLO va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Real Gabriel C.F.

Ocasiones Ocasiones

  • 263 Minuto 68 (Ocasión por la derecha): Després d'una passada en profunditat des de la dreta, un defensor local va tombar en Guillermo Ayechu quan es disposava a xutar a porteria. Tothom a l'estadi va pensar que l'àrbitre havia xiulat un penal que semblava clar, però finalment va assenyalar falta en atac.
  • 263 Minuto 77 (Ocasión por la derecha): El Real Gabo creava perill des de la dreta al minut 77, però en Marc Llasera, amb un bon moviment tàctic, va anticipar-se a Mirosław Cybulak desviant la pilota a servei de cantonada.
  • 263 Minuto 84 (Ocasión por la derecha): Gabriel Pascual va entrar a l'àrea per la banda dreta, però els defenses no van permetre que arribés més lluny i van enviar la pilota a córner.