Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Dream Catalunyone (1437292) - Stoitxkov (1588145) » 681191981: T67/J9/V

Liga 681191981 Información oficial sobre el partido 681191981 en Hattrick

23.10.2021 14:00:00
Liga: Temporada 67 / Jornada 9 / V.132 (5645)

Dream Catalunyone Alineación oficial del equipo 'Dream Catalunyone' en el partido 0 - 4 Stoitxkov Alineación oficial del equipo 'Stoitxkov' en el partido
0 - 1 Vladimir Belyi (55')
0 - 2 Víctor Miro (67')
0 - 3 Aridami Cirarruistia (81')
0 - 4 Víctor Miro (89')
Dream Catalunyone Alineación oficial del equipo 'Dream Catalunyone' en el partido 0 - 4 Stoitxkov Alineación oficial del equipo 'Stoitxkov' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Dream Catalunyone Alineación oficial del equipo 'Dream Catalunyone' en el partido 0 - 2 Stoitxkov Alineación oficial del equipo 'Stoitxkov' en el partido
Tiene un resultado normal 0.19Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.64Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,4 % 0,1 % 98,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Dream Catalunyone

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 4 (Ocasión de contra de falta): Dream Cat van dur a terme molts contraatacs perillosos, com per exemple el del minut 4 que va acabar amb una falta; el xut posterior de Mauricio Vanegas no va ser gens encertat.
  • 239 Minuto 28 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Mostrant tota la seva tècnica, en Eloy Rincón va aprofitar la debilitat en el joc terrestre d'en Vladimir Belyi per fer-li una sotana i encarar la porteria, però el seu xut va ser aturat pel porter.

Stoitxkov

Goles Goles

  • 172 Minuto 55 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Vladimir Belyi quedar desmarcat i marcar per a Stoitxkov al minut 55. El marcador es va posar aleshores 0 - 1 pels visitants.
  • 181 Minuto 67 (Gol por el centro): Al minut 67, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Víctor Miro va augmentar l'avantatge de Stoitxkov a 0 - 2 amb un xut ras arran de pal.
  • 183 Minuto 81 (Gol por la derecha): Al minut 81, Stoitxkov va augmentar el seu avantatge a 0 - 3, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser Aridami Cirarruistia, amb un xut sec des de la dreta.
  • 181 Minuto 89 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Víctor Miro de Stoitxkov l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 4 al minut 89 de partit.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 3 (Ocasión por la izquierda): Es duien 3 minuts de partit jugats quan Aridami Cirarruistia va estar a punt de posar per davant a Stoitxkov amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Fernando Ruiz de Viana va impedir un gol cantat.
  • 270 Minuto 14 (Ocasión de falta): Els visitants van cridar "gol" quan una falta llançada per Víctor Miro al minut 14 semblava entrar, però Fernando Ruiz de Viana va aconseguir desviar-la amb una mà a l'últim moment.
  • 237 Minuto 15 (Ocasión evento especial extremo + rematador): En Víctor Miro va fer al minut 15 una centrada d'aquelles que només s'ha de posar el cap per marcar gol, però en Vladimir Belyi, enlluernat pel sol, no va poder rematar correctament.
  • 273 Minuto 22 (Ocasión por la derecha): Krzysztof Licznerski de Stoitxkov, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 22, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 242 Minuto 36 (Ocasión de contra por la izquierda): Stoitxkov van sortir al contraatac al minut 36, però Aridami Cirarruistia va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 273 Minuto 47 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 47, quan en Ryszard Bartoń va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 283 Minuto 73 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Víctor Miro al minut 73, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 63 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Vladimir Belyi de Stoitxkov amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 511 Minuto 72 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): David Amat de Stoitxkov va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.