Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Stoitxkov (1588145) - Dream Catalunyone (1437292) » 681191966: T67/J6/V

Liga 681191966 Información oficial sobre el partido 681191966 en Hattrick

02.10.2021 14:00:00
Liga: Temporada 67 / Jornada 6 / V.132 (5645)

Stoitxkov Alineación oficial del equipo 'Stoitxkov' en el partido 2 - 0 Dream Catalunyone Alineación oficial del equipo 'Dream Catalunyone' en el partido
Gerard Alapont (27') 1 - 0
Víctor Miro (39') 2 - 0
Stoitxkov Alineación oficial del equipo 'Stoitxkov' en el partido 2 - 0 Dream Catalunyone Alineación oficial del equipo 'Dream Catalunyone' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Stoitxkov Alineación oficial del equipo 'Stoitxkov' en el partido 2 - 0 Dream Catalunyone Alineación oficial del equipo 'Dream Catalunyone' en el partido
Tiene un resultado normal 2.07Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Stoitxkov

Goles Goles

  • 123 Minuto 27 (Gol por la derecha): Passats 27 minuts, Gerard Alapont, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 1 - 0. Stoitxkov es posava per davant!
  • 133 Minuto 39 (Gol por la derecha): Stoitxkov va aconseguir el 2 - 0 quan Víctor Miro va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 15 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Aridami Cirarruistia va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 222 Minuto 16 (Ocasión por la izquierda): Stoitxkov va estar a punt de posar-se per davant al minut 16 però Víctor Miro va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 232 Minuto 55 (Ocasión por la izquierda): Al minut 55, Gerard Alapont gairebé va marcar per a Stoitxkov des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 219 Minuto 76 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): La cara de por del porter ho deia tot: En Marcel Riera va rematar un córner des de l'àrea petita tot sol i va fallar incomprensiblement. El llançador, en Víctor Miro, es va posar les mans el cap veient com havien desaprofitat el seu magnífic llançament des de la cantonada.
  • 231 Minuto 77 (Ocasión por el centro): Gerard Alapont una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 77, però una magnífica aturada de Fernando Ruiz de Viana va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 232 Minuto 78 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 78 quan Efgenijus Žementauskas de Stoitxkov gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 232 Minuto 84 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Fernando Ruiz de Viana al minut 84 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Gerard Alapont va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 233 Minuto 86 (Ocasión por la derecha): El Stoitxkov ho intentava per la dreta per mitjà de Víctor Miro, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.

Dream Catalunyone

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 56 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Dream Cat va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Iván Alija, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 242 Minuto 79 (Ocasión de contra por la izquierda): El Dream Cat va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 79, però en Abdelmouqsit Touijar va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 40, Chus Lesaca de Dream Cat va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 513 Minuto 85 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Chus Lesaca va simular un penal, però el col·legiat va veure que intentava ensarronar-lo i li va ensenyar la segona targeta groga, de manera que Dream Cat va haver d'acabar el partit amb un jugador menys.