Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

RCD Español de Barcelona (314011) - Dream Catalunyone (1437292) » 681191957: T67/J4/V

Liga 681191957 Información oficial sobre el partido 681191957 en Hattrick

18.09.2021 14:00:00
Liga: Temporada 67 / Jornada 4 / V.132 (5645)

RCD Español de Barcelona Alineación oficial del equipo 'RCD Español de Barcelona' en el partido 2 - 1 Dream Catalunyone Alineación oficial del equipo 'Dream Catalunyone' en el partido
Kende Janovszki (52') 1 - 0
Kende Janovszki (70') 2 - 0
2 - 1 Sergio Sáez (72')
RCD Español de Barcelona Alineación oficial del equipo 'RCD Español de Barcelona' en el partido 2 - 1 Dream Catalunyone Alineación oficial del equipo 'Dream Catalunyone' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
RCD Español de Barcelona Alineación oficial del equipo 'RCD Español de Barcelona' en el partido 2 - 0 Dream Catalunyone Alineación oficial del equipo 'Dream Catalunyone' en el partido
Tiene un resultado normal 2.38Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

RCD Español de Barcelona

Goles Goles

  • 137 Minuto 52 (Gol evento especial extremo + rematador): Al minut 52 en Dimitrios Pissaridis va fer una centrada potent que només un especialista en rematar de cap com en Kende Janovszki podia donar-li la direcció adequada. Així ho va fer i el 1 - 0 va pujar al marcador.
  • 133 Minuto 70 (Gol por la derecha): Amb 70 minuts jugats, en Kende Janovszki va augmentar l'avantatge de RCDE a 2 - 0 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 33 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Santiago Oliver, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.

Dream Catalunyone

Goles Goles

  • 186 Minuto 72 (Gol de tiro libre indirecto de contra): El Dream Cat va contraatacar amb una pilota llarga, que va acabar a peus del davanter, que va rebre una falta dura per part del defensor. La falta es podia llençar directament, però van decidir obrir a banda i fer un centre des d'allà, per tal que en Sergio Sáez rematés de volea a la xarxa. El 2 - 1 pujava al marcador al minut 72.

Ocasiones Ocasiones

  • 286 Minuto 34 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Al minut 34, el Dream Cat estava en disposició d'efectuar un tir lliure directe perillós com a conseqüència d'un contraatac. En Quirze Gavaldà va voler enganyar als rivals centrant la pilota al segon pal, però també va enganyar als seus companys, que no es van desmarcar perquè esperaven un llançament directe.
  • 241 Minuto 50 (Ocasión de contra por el centro): En Chus Isusi va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 242 Minuto 59 (Ocasión de contra por la izquierda): Dream Cat van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 59, però el xut de Quirze Gavaldà des de l'esquerra va sortir desviat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 16 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Chus Lesaca.