Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Los Chavales C.F. (1415252) - koby fc (1368631) » 681191617: T67/J2/V

Liga 681191617 Información oficial sobre el partido 681191617 en Hattrick

04.09.2021 14:00:00
Liga: Temporada 67 / Jornada 2 / V.126 (5639)

Los Chavales C.F. Alineación oficial del equipo 'Los Chavales C.F.' en el partido 1 - 0 A l'altra banda FC Alineación oficial del equipo 'A l'altra banda FC' en el partido
Peter Zanthier (24') 1 - 0
Los Chavales C.F. Alineación oficial del equipo 'Los Chavales C.F.' en el partido 1 - 0 A l'altra banda FC Alineación oficial del equipo 'A l'altra banda FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Los Chavales C.F. Alineación oficial del equipo 'Los Chavales C.F.' en el partido 2 - 2 A l'altra banda FC Alineación oficial del equipo 'A l'altra banda FC' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.80Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.83Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
30,8 % 37,4 % 31,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Los Chavales C.F.

Goles Goles

  • 122 Minuto 24 (Gol por la izquierda): Els seguidors del Chavales contenien la respiració mentre en Peter Zanthier s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 1 - 0 per als locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 13 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Thomas Bonnaud! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 219 Minuto 27 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): Magueye Bonang va fer un bon cop de cap a la sortida d'un córner picat per en Joel Dachs, però amb tant mala sort que la pilota va anar al pal i després al porter.
  • 232 Minuto 53 (Ocasión por la izquierda): Al minut 53, Magueye Bonang gairebé va marcar per a Chavales des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 232 Minuto 59 (Ocasión por la izquierda): Passaven 59 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en 谢 (Xie) 舜华 (Shunhua) va rematar alt.
  • 231 Minuto 79 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Peter Zanthier va estar a punt de sentenciar el partit al minut 79, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 48 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Carlos Cuaga de Chavales es va emportar una amonestació al minut 48 per provocar un rival.

A l'altra banda FC

Ocasiones Ocasiones

  • 262 Minuto 30 (Ocasión por la izquierda): L'empat dels visitants es veia a venir al minut 30, en un 1 contra 1 amb el porter, però Andrzej Hennig va mostrar uns grans reflexos i va aconseguir aturar el xut de Sami Solismaa des de l'esquerra.
  • 262 Minuto 31 (Ocasión por la izquierda): Al minut 31 va estar a punt d'arribar el gol de l'empat quan József Balázs va fer una jugada per la banda esquerra, però Andrzej Hennig va aturar el seu xut.
  • 261 Minuto 47 (Ocasión por el centro): Davant d'un atac visitant, l'entrenador local va tirar una pilota al terreny de joc per aturar la jugada, però l'àrbitre va deixar seguir el joc. Tot i així, en Jorge Escoriaza va rematar amb l'empenya exterior desviat.
  • 261 Minuto 54 (Ocasión por el centro): En Cas van der Sleen al minut 54 va poder igualar el marcador, però un xiulet del públic el va fer creure que la jugada estava invalidada.
  • 240 Minuto 60 (Ocasión de contra de falta): laltra van dur a terme molts contraatacs perillosos, com per exemple el del minut 60 que va acabar amb una falta; el xut posterior de Sami Solismaa no va ser gens encertat.
  • 208 Minuto 65 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Andrian Ryzhkin va deixar asseguts a un parell de rivals però a l'hora d'associar-se amb en Róbert Orth aquest no va estar a l'altura.
  • 263 Minuto 75 (Ocasión por la derecha): Després d'una passada en profunditat des de la dreta, un defensor local va tombar en József Balázs quan es disposava a xutar a porteria. Tothom a l'estadi va pensar que l'àrbitre havia xiulat un penal que semblava clar, però finalment va assenyalar falta en atac.