Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Sentmenat C.F. (1366611) - las caballas locas (1598928) » 681187896: T67/J10/V

Liga 681187896 Información oficial sobre el partido 681187896 en Hattrick

30.10.2021 14:00:00
Liga: Temporada 67 / Jornada 10 / V.59 (5572)

Sentmenat C.F. Alineación oficial del equipo 'Sentmenat C.F.' en el partido 3 - 1 las caballas locas Alineación oficial del equipo 'las caballas locas' en el partido
陆 (Lu) 言维 (Yanwei) (9') 1 - 0
陆 (Lu) 言维 (Yanwei) (34') 2 - 0
Manuele Masiero (77') 3 - 0
3 - 1 Fred Winter (81')
Sentmenat C.F. Alineación oficial del equipo 'Sentmenat C.F.' en el partido 3 - 1 las caballas locas Alineación oficial del equipo 'las caballas locas' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Sentmenat C.F. Alineación oficial del equipo 'Sentmenat C.F.' en el partido 2 - 0 las caballas locas Alineación oficial del equipo 'las caballas locas' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.58Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.05Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Sentmenat C.F.

Goles Goles

  • 137 Minuto 9 (Gol evento especial extremo + rematador): Al minut 9 una excel·lent centrada de Rubén Filomena va arribar a 陆 (Lu) 言维 (Yanwei), que es va llançar en planxa i va enviar la pilota a l'escaire amb una espectacular rematada de cap, la seva especialitat, posant el 1 - 0 al marcador.
  • 134 Minuto 34 (Gol de penalti): Un penal força dubtós va permetre marcar gol a Sentmenat i així augmentar el marcador a 2 - 0 als 34 minuts de joc. Mentre en 陆 (Lu) 言维 (Yanwei) el celebrava amb els seus companys, els rivals protestaven enèrgicament la decisió del col·legiat.
  • 131 Minuto 77 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Manuele Masiero es va introduir dins la defensa central al minut 77, i va aconseguir el 3 - 0 davant la cridòria del públic.

Ocasiones Ocasiones

  • 219 Minuto 37 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): El gol per a Sentmenat va estar a punt d'arribar en un córner. En Petko Nikolov va rematar, enviant la pilota al fons de la porteria, per l'àrbitre va assenyalar falta per haver-se arrepenjat sobre el porter.
  • 230 Minuto 40 (Ocasión de falta): En 陆 (Lu) 言维 (Yanwei) es disposava a llançar una falta perillosa per l'equip local. El públic l'aplaudia, primer lentament i a poc a poc augmentant el ritme, abans del llançament; i el xiulava just després per haver xutat tan desviat.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 52 (Tarjeta roja directa): Al minut 52 en Sawat Sunthornpan va acostar-se a un rival que el tenia amargat i li va fotre un cop de cap al nas que el va deixar xato. Després d'això, amb una inusual calma i enteresa no digne del que acabava de fer, va anar caminant tranquil·lament cap als vestidors sabent que l'àrbitre li ensenyaria la vermella directa.

las caballas locas

Goles Goles

  • 152 Minuto 81 (Gol por la izquierda): caballas va captivar els seguidors que s'havien desplaçat a l'estadi rival per a veure el partit amb una gran jugada que va significar el 3 - 1 quan Fred Winter va superar el porter local amb un bon xut després d'una bona jugada col·lectiva per l'esquerra.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 11 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de caballas, l'equip va recuperar la pilota al minut 11 i va contraatacar. En José Manuel Varas va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 241 Minuto 39 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de caballas va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Simón Campos, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 253 Minuto 73 (Ocasión por la derecha): Ja havien passat 73 minuts quan l'equip visitant, avançant per la dreta amb en Lambert Pedrós amb la pilota als peus, va fer una centrada que degut a una ràfega de vent es va enverinar. La pilota va acabar tocant el travesser per la part de fora.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 42, Eugène Schipperheyn de caballas va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.