Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Villa A.C.F. (799067) - Real Lucus Team (1431694) » 681186384: T67/J10/V

Liga 681186384 Información oficial sobre el partido 681186384 en Hattrick

30.10.2021 14:00:00
Liga: Temporada 67 / Jornada 10 / V.32 (5545)

Villa A.C.F. Alineación oficial del equipo 'Villa A.C.F.' en el partido 0 - 1 Real Lucus Team Alineación oficial del equipo 'Real Lucus Team' en el partido
0 - 1 Piotr Lewicki (19')
Villa A.C.F. Alineación oficial del equipo 'Villa A.C.F.' en el partido 0 - 1 Real Lucus Team Alineación oficial del equipo 'Real Lucus Team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Villa A.C.F. Alineación oficial del equipo 'Villa A.C.F.' en el partido 2 - 0 Real Lucus Team Alineación oficial del equipo 'Real Lucus Team' en el partido
Tiene mala suerte 1.92Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.09Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,7 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Villa A.C.F.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 2 (Ocasión por la izquierda): Villa va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 2 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Caio Patrizi ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 221 Minuto 12 (Ocasión por el centro): En Teddy Manyinyi va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Villa se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 223 Minuto 13 (Ocasión por la derecha): Al minut 13 es va veure una gran oportunitat per a Villa per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Yordan Milushev, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 223 Minuto 18 (Ocasión por la derecha): Al minut 18, 盧 (Lo) 川雄 (Chuanxiong) arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 211 Minuto 28 (Ocasión por el centro): Una bona jugada de Teddy Manyinyi hauria d'haver estat gol al minut 28 si no hagués estat per la actuació destacada de la defensa central visitant.
  • 211 Minuto 58 (Ocasión por el centro): Al minut 58 el Villa va posar setge sobre la defensa central visitant però en Heribert Krisch no va estar gens encertat.
  • 213 Minuto 63 (Ocasión por la derecha): Heribert Krisch de Villa va intentar batre la porteria rival al minut 63 amb un xut de gran potència i habilitat des de la dreta, però va sortir desviat després de tocar al pal.
  • 212 Minuto 64 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Caio Patrizi va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.
  • 212 Minuto 68 (Ocasión por la izquierda): En Pablo Villa va tenir l'ocasió d'empatar el partit al minut 68, però va fallar estrepitosament. Un aficionat de les terres de l'Ebre va esclatar: "Bons collons, este noi no mos fotrà un gol en tota la temporada, és més dolent que la carn de gos!".
  • 213 Minuto 75 (Ocasión por la derecha): Quan passaven 75 minuts, en Hj Zainin bin Hj Razali no va arribar per centímetres a una centrada entre la defensa i el porter efectuada des de la dreta.

Real Lucus Team

Goles Goles

  • 141 Minuto 19 (Gol de contra por el centro): Lucus sabia com jugar al contraatac, i al minut 19, Piotr Lewicki va aprofitar-ne un per entrar a l'àrea pel centre, encarar el porter i superar-lo amb una subtil vaselina, aconseguint així el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 3 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Lucus va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Juan Carlos Bausa, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 243 Minuto 14 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Lucus van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Simon Jonsson va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 243 Minuto 29 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Lucus va anar a parar a la dreta de l'atac on en Juan Carlos Bausa, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 243 Minuto 59 (Ocasión de contra por la derecha): Juan Carlos Bausa va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Lucus que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.