Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

INDEPENDENCIA.F.C (1460201) - C.F. Zaragoza'08 (118670) » 681185508: T67/J1/V

Liga 681185508 Información oficial sobre el partido 681185508 en Hattrick

28.08.2021 14:00:00
Liga: Temporada 67 / Jornada 1 / V.17 (5530)

INDEPENDENCIA.F.C Alineación oficial del equipo 'INDEPENDENCIA.F.C' en el partido 0 - 2 C.F. Zaragoza'08 Alineación oficial del equipo 'C.F. Zaragoza'08' en el partido
0 - 1 Laurent Brunon (54')
0 - 2 Jeroni Alandí (73')
INDEPENDENCIA.F.C Alineación oficial del equipo 'INDEPENDENCIA.F.C' en el partido 0 - 2 C.F. Zaragoza'08 Alineación oficial del equipo 'C.F. Zaragoza'08' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
INDEPENDENCIA.F.C Alineación oficial del equipo 'INDEPENDENCIA.F.C' en el partido 2 - 2 C.F. Zaragoza'08 Alineación oficial del equipo 'C.F. Zaragoza'08' en el partido
Tiene mala suerte 1.89Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.93Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
30,6 % 37,3 % 32,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

INDEPENDENCIA.F.C

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 34 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Jorge Luis Pequerul va estar a punt d'avançar els locals al minut 34 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 222 Minuto 35 (Ocasión por la izquierda): INDEPENDENCIA.F.C va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Klenisson Pera va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Frédéric Belz.
  • 241 Minuto 48 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de INDEPENDENCIA.F.C va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Uygur Koral, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 201 Minuto 89 (Ocasión por el centro): Al minut 89 la pilota ja entrava a la porteria de l'equip visitant, però la pilota es va frenar a prop de la línia de gol degut al mal estat de l'àrea petita, que estava plena de fang. En Jorge Luis Pequerul no s'ho podia creure.

C.F. Zaragoza'08

Goles Goles

  • 173 Minuto 54 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Laurent Brunon va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 0 - 1.
  • 182 Minuto 73 (Gol por la izquierda): Al minut 73, els visitants es van col·locar 0 - 2 per sobre quan Jeroni Alandí va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 17 (Ocasión por el centro): Zaragoza va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 17, quan Rubén Grau va quedar-se sol davant el porter Giangiacomo Levanti, però aquest va poder aturar el xut.
  • 273 Minuto 27 (Ocasión por la derecha): En Rubén Grau va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 218 Minuto 32 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip Zaragoza Jeroni Alandí quasi marca al minut 32 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Eidar Grønnslett l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.
  • 273 Minuto 35 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 35, quan en Giel Heusschen va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 271 Minuto 47 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Abdelrafour Belkhiri ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 282 Minuto 70 (Ocasión por la izquierda): Al minut 70, el Zaragoza va estar a prop d'augmentar el marcador després que en Jeroni Alandí s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.
  • 283 Minuto 90 (Ocasión por la derecha): Després de 90 minuts, Abdelrafour Belkhiri va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Giangiacomo Levanti va estar atent i va desviar la pilota a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 28 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 28, Alin Floreşteanu de Zaragoza va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.