Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Dreams F. C. (119423) - BATPORLAN TEAM (798999) » 681182738: T67/J9/IV

Liga 681182738 Información oficial sobre el partido 681182738 en Hattrick

23.10.2021 14:00:00
Liga: Temporada 67 / Jornada 9 / IV.31 (3454)

Dreams F. C. Alineación oficial del equipo 'Dreams F. C.' en el partido 2 - 1 BATPORLAN TEAM Alineación oficial del equipo 'BATPORLAN TEAM' en el partido
Krunoslav Kalc (7') 1 - 0
Martin Shubenkin (35') 2 - 0
2 - 1 Krzysztof 'Francotirador' Wojtaszak (59')
Dreams F. C. Alineación oficial del equipo 'Dreams F. C.' en el partido 2 - 1 BATPORLAN TEAM Alineación oficial del equipo 'BATPORLAN TEAM' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Dreams F. C. Alineación oficial del equipo 'Dreams F. C.' en el partido 1 - 1 BATPORLAN TEAM Alineación oficial del equipo 'BATPORLAN TEAM' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.34Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.93Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
54,1 % 19,9 % 26,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Dreams F. C.

Goles Goles

  • 121 Minuto 7 (Gol por el centro): Al minut 7 els aficionats van embogir quan en Krunoslav Kalc va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de Dreams.
  • 132 Minuto 35 (Gol por la izquierda): Al minut 35, Dreams va aconseguir el 2 - 0 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Martin Shubenkin, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.

Ocasiones Ocasiones

  • 234 Minuto 15 (Ocasión de penalti): En László Görömböly va llançar un penal al minut 15. El va tirar fatal i, buscant una excusa es va quedar assenyalant i mirant fixament la gespa, però ningú es va creure que hagués xutat malament per culpa d'això.
  • 233 Minuto 65 (Ocasión por la derecha): Al minut 65 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Krunoslav Kalc de Dreams va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 232 Minuto 76 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Petar Vasić al minut 76 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Götz Hellmuth va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 232 Minuto 89 (Ocasión por la izquierda): En Götz Hellmuth, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 71 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Amadeusz Urban de Dreams amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

BATPORLAN TEAM

Goles Goles

  • 154 Minuto 59 (Gol de penalti): BATPORLAN va reduir les diferències al marcador en anotar el 2 - 1 mitjançant un llançament de penal col·locat al pal dret per part de Krzysztof 'Francotirador' Wojtaszak.

Ocasiones Ocasiones

  • 262 Minuto 11 (Ocasión por la izquierda): Al minut 11 va estar a punt d'arribar el gol de l'empat quan Adriano 'El Emperador' Mendoza va fer una jugada per la banda esquerra, però Rody Hanssens va aturar el seu xut.
  • 263 Minuto 16 (Ocasión por la derecha): En Przemysław 'La cobra' Salecki va encarar al porter al 16, però providencialment la banda esquerra de la defensa va arribar a temps per allunyar el perill.
  • 261 Minuto 32 (Ocasión por el centro): Matías Valle quasi aconsegueix empatar per BATPORLAN al minut 32, però Rody Hanssens va fer una magnífica intervenció, i va enviar el seu xut amb efecte a un costat de la porteria.
  • 251 Minuto 53 (Ocasión por el centro): Adriano 'El Emperador' Mendoza va tenir un parell de bones oportunitats d'acostar al seu equip al marcador, però el porter Rody Hanssens no es va rendir i va fer unes grans aturades.