Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Bisontes (312903) - Odmisel (1417875) » 681182189: T67/J11/IV

Liga 681182189 Información oficial sobre el partido 681182189 en Hattrick

06.11.2021 14:00:00
Liga: Temporada 67 / Jornada 11 / IV.21 (3444)

rAChtERsS fC Alineación oficial del equipo 'rAChtERsS fC' en el partido 2 - 0 Odmisel Alineación oficial del equipo 'Odmisel' en el partido
Ulf Hawranek (29') 1 - 0
Ulf Hawranek (36') 2 - 0
rAChtERsS fC Alineación oficial del equipo 'rAChtERsS fC' en el partido 2 - 0 Odmisel Alineación oficial del equipo 'Odmisel' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
rAChtERsS fC Alineación oficial del equipo 'rAChtERsS fC' en el partido 2 - 0 Odmisel Alineación oficial del equipo 'Odmisel' en el partido
Tiene un resultado normal 1.71Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.08Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,7 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

rAChtERsS fC

Goles Goles

  • 120 Minuto 29 (Gol de falta): El 1 - 0 no fou un gol massa bonic, però el xut de falta d'en Ulf Hawranek al minut 29, després de ser lleugerament desviat per la tanca defensiva, va suposar l'avançada per al rAChtERsS i va ser celebrat com si es tractés d'un gran gol!
  • 130 Minuto 36 (Gol de falta): Al minut 36 en Ulf Hawranek va xutar una falta amb molta potència i poca col·locació que, no obstant això, va acabar en gol. El 2 - 0 va ser cantat amb especial eufòria per un vell aficionat, que cridava totalment anacrònic "Gooool! Gooool de Señor!".

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 5 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Viktor Ebedli va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 222 Minuto 15 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 15 per blocar una centrada d'en Sven-Bengt Håkansson va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de rAChtERsS.
  • 233 Minuto 52 (Ocasión por la derecha): El jugador local Ulf Hawranek per poc que no incrementa el marcador al minut 52. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Tuve Hansson va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Limamou Bakhoum de rAChtERsS la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 73 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 73, Viktor Ebedli de rAChtERsS va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Odmisel

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 6 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Odmisel sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en José Manuel Weyler, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 6 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 225 Minuto 20 (Ocasión evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): L'imprevisible Ramzi Mazloum va intentar rebutjar una centrada de l'equip rival amb tant mala sort que va estar a punt de fer-se un gol en pròpia porteria. Afortunadament el porter va poder evitar-ho amb una ràpida intervenció.
  • 242 Minuto 53 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 53 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Ugoji Coubadja, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 252 Minuto 67 (Ocasión por la izquierda): Odmisel va tenir l'ocasió de reduir distàncies al minut 67 des de l'esquerra, però un defensa local va treure la pilota de damunt la mateixa ratlla de gol, enviant-la a fora de banda.
  • 241 Minuto 72 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Odmisel va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Budzisław Szumski, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.