Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Rioja Soccer (1590016) - Grimbergen Athletic (487381) » 681181074: T67/J13/IV

Liga 681181074 Información oficial sobre el partido 681181074 en Hattrick

20.11.2021 14:00:00
Liga: Temporada 67 / Jornada 13 / IV.1 (3424)

Rioja Soccer Alineación oficial del equipo 'Rioja Soccer' en el partido 1 - 1 Grimbergen Athletic Alineación oficial del equipo 'Grimbergen Athletic' en el partido
Jaume Saladrigas (26') 1 - 0
1 - 1 Ratilo Suppanz (79')
Rioja Soccer Alineación oficial del equipo 'Rioja Soccer' en el partido 1 - 1 Grimbergen Athletic Alineación oficial del equipo 'Grimbergen Athletic' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Rioja Soccer Alineación oficial del equipo 'Rioja Soccer' en el partido 3 - 1 Grimbergen Athletic Alineación oficial del equipo 'Grimbergen Athletic' en el partido
Tiene mala suerte 3.07Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.36Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
81,7 % 2,3 % 16,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Rioja Soccer

Goles Goles

  • 121 Minuto 26 (Gol por el centro): Rioja va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 26 Jaume Saladrigas va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 12 (Ocasión por la derecha): Rioja va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Leo Bugaru en un 1 contra 1 amb el porter Lupo Serrano, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 223 Minuto 16 (Ocasión por la derecha): Al minut 16 es va veure una gran oportunitat per a Rioja per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Rafael Marsán, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 232 Minuto 53 (Ocasión por la izquierda): Al minut 53, Rafael Marsán gairebé va marcar per a Rioja des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 233 Minuto 56 (Ocasión por la derecha): En Jaume Saladrigas es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.

Grimbergen Athletic

Goles Goles

  • 160 Minuto 79 (Gol de falta): L'entrenador de Grimbergen es va posar content quan l'àrbitre va xiular una falta propera a l'àrea. Sabia que Ratilo Suppanz era un bon llançador i hi havia força probabilitats d'empatar, com així va ser: 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 18 (Ocasión por la derecha): Sébastien Lobyn va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Enrique Cieza, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 261 Minuto 27 (Ocasión por el centro): En Sébastien Lobyn al minut 27 va poder igualar el marcador, però un xiulet del públic el va fer creure que la jugada estava invalidada.
  • 263 Minuto 49 (Ocasión por la derecha): Una centrada des de la dreta va deixar a Eric Rangel sol davant la porteria al minut 49, però la seva rematada va ser molt fluixa.
  • 242 Minuto 57 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 57 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Georg Terrasson, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 261 Minuto 75 (Ocasión por el centro): Davant d'un atac visitant, l'entrenador local va tirar una pilota al terreny de joc per aturar la jugada, però l'àrbitre va deixar seguir el joc. Tot i així, en Jean-Christophe Ferrières va rematar amb l'empenya exterior desviat.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 59 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Janusz Komraus de Grimbergen va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 510 Minuto 73 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 73, Segundo Osores de Grimbergen va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.