Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Grimbergen Athletic (487381) - Rioja Soccer (1590016) » 681181033: T67/J2/IV

Liga 681181033 Información oficial sobre el partido 681181033 en Hattrick

04.09.2021 14:00:00
Liga: Temporada 67 / Jornada 2 / IV.1 (3424)

Grimbergen Athletic Alineación oficial del equipo 'Grimbergen Athletic' en el partido 1 - 1 Rioja Soccer Alineación oficial del equipo 'Rioja Soccer' en el partido
0 - 1 Robert Moisescu (32')
Segundo Osores (77') 1 - 1
Grimbergen Athletic Alineación oficial del equipo 'Grimbergen Athletic' en el partido 1 - 1 Rioja Soccer Alineación oficial del equipo 'Rioja Soccer' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Grimbergen Athletic Alineación oficial del equipo 'Grimbergen Athletic' en el partido 3 - 1 Rioja Soccer Alineación oficial del equipo 'Rioja Soccer' en el partido
Tiene mala suerte 2.61Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.24Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
78,9 % 3,3 % 17,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Grimbergen Athletic

Goles Goles

  • 111 Minuto 77 (Gol por el centro): Amb un xut des de la frontal de l'àrea al minut 77, Segundo Osores de Grimbergen empatava el partit: 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 24 (Ocasión por la izquierda): Grimbergen va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 24 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Georg Terrasson ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 211 Minuto 71 (Ocasión por el centro): Eric Rangel va estar a punt de marcar al minut 71 xutant des de fora de l'àrea, però un dels defenses visitants va aconseguir fer fora l'esfèrica.
  • 212 Minuto 72 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Sébastien Lobyn va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.
  • 221 Minuto 82 (Ocasión por el centro): En Georg Terrasson del Grimbergen ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.

Rioja Soccer

Goles Goles

  • 173 Minuto 32 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Robert Moisescu va poder marcar tot sol el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 2 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Ignacio Banjac que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 271 Minuto 8 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Jaume Saladrigas ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 243 Minuto 25 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Rioja van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Jaume Saladrigas va sortir desviat a la dreta de la porteria.