Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

U.D. Elviña (489828) - Torello F.C (801428) » 676005353: T66/J12/VII

Liga 676005353 Información oficial sobre el partido 676005353 en Hattrick

24.07.2021 15:00:00
Liga: Temporada 66 / Jornada 12 / VII.911 (38947)

Mr Guti Team Alineación oficial del equipo 'Mr Guti Team' en el partido 1 - 5 Los dragones de jean Alineación oficial del equipo 'Los dragones de jean' en el partido
0 - 1 Jarrah Gholoom (6')
0 - 2 Jarrah Gholoom (18')
0 - 3 Njteh Issa (32')
Lorenzo Gutiérrez (33') 1 - 3
1 - 4 Markuss Cinkurs (37')
1 - 5 Wojciech Glina (52')
Mr Guti Team Alineación oficial del equipo 'Mr Guti Team' en el partido 1 - 5 Los dragones de jean Alineación oficial del equipo 'Los dragones de jean' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Formidable (9))
Mr Guti Team Alineación oficial del equipo 'Mr Guti Team' en el partido 0 - 9 Los dragones de jean Alineación oficial del equipo 'Los dragones de jean' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.21Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 8.53Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Es un cenizo
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,1 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Mr Guti Team

Goles Goles

  • 105 Minuto 33 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Oh, això és increïble! Lorenzo Gutiérrez rep al balcó de l'àrea una passada molt llarga des del mig del camp de Aitami Olmos Blanco, atura la pilota amb el pit d'esquena a la porteria i, sense deixar que la pilota toqui el terra, executa una xilena estratosfèrica i del tot imprevisible que entra a la porteria llepant el pal i fa inútil l'estirada del porter. 1 - 3 a l'estadi!

Ocasiones Ocasiones

  • 209 Minuto 36 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Un error molt greu de Aitami Olmos Blanco va donar l'oportunitat de marcar a l'equip rival per mitjà de Jimmi Fagerlund. Tot i això, després de la setmana en què havia estat portada a la premsa esportiva, en la que fou protagonista d'enraonies vanes, rumors infundats, faules i badomies, estava molt deconcentrat i va acabar fallant davant del porter el què havia de ser un gol cantat!
  • 218 Minuto 90 (Ocasión evento especial córner peinado): Aitami Olmos Blanco hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en Lorenzo Gutiérrez havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.
  • 216 Minuto 91 (Ocasión evento especial rápido + pase): La velocitat de Alberto Maza va ser clau en la jugada d'atac de Guti al minut 91, quan ell mateix va fer una passada brutal a Jesús Piñero, que aquest va espifiar espectacularment davant el gran "ooooh" del públic.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Alberto Yanguas de Guti la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 64 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Rodolfo Olives de Guti va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Los dragones de jean

Goles Goles

  • 172 Minuto 6 (Gol por la izquierda): Passats 6 minuts de partit, dragones es va posar per davant amb un 0 - 1 quan Jarrah Gholoom es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.
  • 135 Minuto 18 (Gol evento especial experiencia intercepción pase): Jarrah Gholoom de dragones va demostrar la seva picardia en aprofitar un error defensiu per aconseguir el 0 - 2.
  • 181 Minuto 32 (Gol por el centro): Njteh Issa va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 32, i va fer pujar el 0 - 3 per a dragones.
  • 182 Minuto 37 (Gol por la izquierda): Al minut 37 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Markuss Cinkurs va ser l'anotador del 1 - 4.
  • 182 Minuto 52 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 52 de partit va donar a dragones l'avantatge per 1 - 5. Wojciech Glina en va ser l'anotador.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 16 (Ocasión por el centro): Giancarlo Cappozzo quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Amadeu Muriscot, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 280 Minuto 39 (Ocasión de falta): Markuss Cinkurs va estar a punt de donar un avantatge encara més gran als visitants, però el seu xut directe de falta va sortir fregant el travesser.
  • 281 Minuto 57 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Giancarlo Cappozzo va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 283 Minuto 90 (Ocasión por la derecha): Després de 90 minuts, Markuss Cinkurs va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Amadeu Muriscot va estar atent i va desviar la pilota a córner.