Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Sansa Whales (994296) - Buco Seniors (1420897) » 675956676: T66/J9/VII

Liga 675956676 Información oficial sobre el partido 675956676 en Hattrick

03.07.2021 15:00:00
Liga: Temporada 66 / Jornada 9 / VII.42 (38078)

Sporting de Primera CF Alineación oficial del equipo 'Sporting de Primera CF' en el partido 0 - 3 Freinksidof Alineación oficial del equipo 'Freinksidof' en el partido
0 - 1 Jacinto Laredo (9')
0 - 2 Ivan Grané (50')
0 - 3 Jacinto Laredo (78')
Sporting de Primera CF Alineación oficial del equipo 'Sporting de Primera CF' en el partido 0 - 3 Freinksidof Alineación oficial del equipo 'Freinksidof' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Sporting de Primera CF Alineación oficial del equipo 'Sporting de Primera CF' en el partido 2 - 1 Freinksidof Alineación oficial del equipo 'Freinksidof' en el partido
Tiene mala suerte 2.29Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
81,2 % 2,4 % 16,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Sporting de Primera CF

Ocasiones Ocasiones

  • 213 Minuto 49 (Ocasión por la derecha): El Sporting va treure un servei de banda a prop del córner dret molt llarg. La pilota va arribar a l'àrea petita i en Addison Gutiérrez la va pentinar, però no hi havia ningú esperant al segon pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Miguel Caminero de Sporting amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Miguel Bustos.

Freinksidof

Goles Goles

  • 106 Minuto 9 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Després de 9 minuts, Jacinto Laredo va interceptar una passada que anava dirigida al porter rival i sense tocar la pilota i amb un parell de fintes va marejar al porter, i va acabar marcant amb un magnífic cop de taló, posant el resultat a 0 - 1.
  • 143 Minuto 50 (Gol de contra por la derecha): El jugador Ivan Grané de Freinksidof es va adonar que la defensa rival havia deixat la banda esquerra desguarnida. Quan els seus companys van recuperar la pilota es va desmarcar cap a aquella zona i va marcar el 0 - 2 d'un ràpid contraatac.
  • 181 Minuto 78 (Gol por el centro): Al minut 78, Jacinto Laredo va augmentar l'avantatge de Freinksidof a 0 - 3 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 6 (Ocasión por la derecha): Jacinto Laredo va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Ernesto Artal, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 284 Minuto 18 (Ocasión de penalti): Alberto Cadaval de Freinksidof va fallar un penal al minut 18. El seu xut va sortir sense potència i el porter només va haver d'ajupir-se a recollir la pilota.
  • 283 Minuto 39 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Amastan Zaimi al minut 39, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.
  • 282 Minuto 61 (Ocasión por la izquierda): Al minut 61, el Freinksidof va estar a prop d'augmentar el marcador després que en Amastan Zaimi s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.
  • 209 Minuto 77 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Un error molt greu de Iván Echea va donar l'oportunitat de marcar a l'equip rival per mitjà de Abdallah Boulâich. Tot i això, després de la setmana en què havia estat portada a la premsa esportiva, en la que fou protagonista d'enraonies vanes, rumors infundats, faules i badomies, estava molt deconcentrat i va acabar fallant davant del porter el què havia de ser un gol cantat!