Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

la perla de andalucia c.f. (994380) - F.C. SILVA CONSTANTINA (441313) » 675954169: T66/J12/VI

Liga 675954169 Información oficial sobre el partido 675954169 en Hattrick

24.07.2021 14:00:00
Liga: Temporada 66 / Jornada 12 / VI.1021 (15339)

la perla de andalucia c.f. Alineación oficial del equipo 'la perla de andalucia c.f.' en el partido 1 - 2 F.C. SILVA CONSTANTINA Alineación oficial del equipo 'F.C. SILVA CONSTANTINA' en el partido
0 - 1 Raúl Vergara Giles (40')
0 - 2 Pablo Luna (41')
Ismael Montejo (87') 1 - 2
la perla de andalucia c.f. Alineación oficial del equipo 'la perla de andalucia c.f.' en el partido 1 - 2 F.C. SILVA CONSTANTINA Alineación oficial del equipo 'F.C. SILVA CONSTANTINA' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
la perla de andalucia c.f. Alineación oficial del equipo 'la perla de andalucia c.f.' en el partido 3 - 1 F.C. SILVA CONSTANTINA Alineación oficial del equipo 'F.C. SILVA CONSTANTINA' en el partido
Tiene mala suerte 3.46Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.72Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
95,7 % 0,1 % 4,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

la perla de andalucia c.f.

Goles Goles

  • 102 Minuto 87 (Gol por la izquierda): Als 87 minuts, una gran jugada per l'esquerra de andalucia va acabar amb la pilota als peus de Ismael Montejo que no va perdonar i va aconseguir reduir el marcador a 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 19 (Ocasión de contra por la izquierda): andalucia van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 19, però el xut de Mathias Cornelius Urquell des de l'esquerra va sortir desviat.
  • 285 Minuto 57 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de andalucia a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Ismael Montejo va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.
  • 202 Minuto 63 (Ocasión por la izquierda): Passaven 63 minuts quan Remco Gladis des de l'esquerra va marxar de dos rivals però un tercer, fent la cobertura dels seus companys, va evitar un gol que ja es cantava a la grada.
  • 201 Minuto 78 (Ocasión por el centro): Els locals van estar a punt de reduir diferències, però la vaselina de Hotu Rodríguez no va entrar per centímetres.
  • 203 Minuto 83 (Ocasión por la derecha): andalucia va tenir una gran oportunitat d'apropar-se al marcador quan Ismael Montejo va deixar enrere els jugadors que havien baixat a cobrir la banda esquerra, però el seu xut va fer llufa i va anar directament a les mans del porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Achituv Avrushmi.
  • 511 Minuto 86 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Remco Gladis es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

F.C. SILVA CONSTANTINA

Goles Goles

  • 171 Minuto 40 (Gol por el centro): SILVA agafava avantatge al minut 40 de joc en marcar el 0 - 1 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Raúl Vergara Giles amb mestria.
  • 182 Minuto 41 (Gol por la izquierda): Al minut 41, els visitants es van col·locar 0 - 2 per sobre quan Pablo Luna va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 18 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Ròmul Aguilella que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 273 Minuto 21 (Ocasión por la derecha): Joaquín Villodas de SILVA, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 21, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 225 Minuto 55 (Ocasión evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): L'imprevisible Badr Frije va intentar rebutjar una centrada de l'equip rival amb tant mala sort que va estar a punt de fer-se un gol en pròpia porteria. Afortunadament el porter va poder evitar-ho amb una ràpida intervenció.
  • 241 Minuto 79 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de SILVA va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Pablo Luna, però el porter rival va fer una gran aturada.