Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

La Gran Paella (117891) - Naranco SC (492497) » 675952716: T66/J13/VI

Liga 675952716 Información oficial sobre el partido 675952716 en Hattrick

31.07.2021 14:00:00
Liga: Temporada 66 / Jornada 13 / VI.995 (15313)

La Gran Paella Alineación oficial del equipo 'La Gran Paella' en el partido 4 - 0 Real Seadur C.F. Alineación oficial del equipo 'Real Seadur C.F.' en el partido
Hugo Grueso (43') 1 - 0
Doriano Fracchia (73') 2 - 0
Yahya Yousef Al-Rashdy (74') 3 - 0
Hugo Grueso (76') 4 - 0
La Gran Paella Alineación oficial del equipo 'La Gran Paella' en el partido 4 - 0 Real Seadur C.F. Alineación oficial del equipo 'Real Seadur C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
La Gran Paella Alineación oficial del equipo 'La Gran Paella' en el partido 0 - 3 Real Seadur C.F. Alineación oficial del equipo 'Real Seadur C.F.' en el partido
Tiene mucha potra 0.29Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.86Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,0 % 0,1 % 98,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un super EJEA (7)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

La Gran Paella

Goles Goles

  • 121 Minuto 43 (Gol por el centro): Hugo Grueso va donar a Paella un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 141 Minuto 73 (Gol de contra por el centro): El Paella era un equip que es notava que havia treballat el contraatac. Amb una única passada en Doriano Fracchia va poder encarar al porter, que tot i sortir desesperadament no va poder evitar el gol. El 2 - 0 pujava al marcador.
  • 131 Minuto 74 (Gol por el centro): Al minut 74 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Yahya Yousef Al-Rashdy, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 3 - 0 per a Paella.
  • 132 Minuto 76 (Gol por la izquierda): Paella va augmentar la diferència quan Hugo Grueso no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 4 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 239 Minuto 8 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Mostrant tota la seva tècnica, en Yahya Yousef Al-Rashdy va aprofitar la debilitat en el joc terrestre d'en Milan Pijaca per fer-li una sotana i encarar la porteria, però el seu xut va ser aturat pel porter.
  • 221 Minuto 41 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Segimon Desvalls va estar a punt d'avançar els locals al minut 41 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 231 Minuto 44 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet András Miklya va estar a punt de sentenciar el partit al minut 44, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 233 Minuto 77 (Ocasión por la derecha): Al minut 77 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Yahya Yousef Al-Rashdy de Paella va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Todor Vrenčev de Paella es va emportar una amonestació al minut 40 per provocar un rival.
  • 511 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Yahya Yousef Al-Rashdy de Paella es va guanyar la targeta groga merescudament.

Real Seadur C.F.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 5 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Nelson McNish ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 273 Minuto 37 (Ocasión por la derecha): Nelson McNish va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Rudolph Kase, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 273 Minuto 42 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 42, quan en Glenn Hupin va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 237 Minuto 44 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Semedo dos Reis estava en un especial estat de gràcia, i això es va veure sobretot quan va fer una magnífica centrada que Yoanne Pennetier, als 44 minuts, va fallar per ben poc.
  • 219 Minuto 55 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): En Nelson McNish va poder marcar per a Seadur en un servei de cantonada picat per en Milan Pijaca quan, just en el moment de rematar, va amagar el cap per por que la pilota li fes mal. L'esbroncada de l'entrenador es va sentir des del seient més allunyat de l'estadi.
  • 261 Minuto 72 (Ocasión por el centro): Els visitants quasi aconsegueixen el gol de l'empat al 72 després d'una gran combinació pel centre, però al moment de definir Semedo dos Reis va fer un xut de canari, sense problemes per al porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Alexandru Fechetă de Seadur la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.