Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Naranco SC (492497) - F.c. Barcelona a (123250) » 675952711: T66/J12/VI

Liga 675952711 Información oficial sobre el partido 675952711 en Hattrick

24.07.2021 14:00:00
Liga: Temporada 66 / Jornada 12 / VI.995 (15313)

Real Seadur C.F. Alineación oficial del equipo 'Real Seadur C.F.' en el partido 3 - 0 F.c. Barcelona a Alineación oficial del equipo 'F.c. Barcelona a' en el partido
Étienne Jorand (25') 1 - 0
Yoanne Pennetier (47') 2 - 0
Étienne Jorand (63') 3 - 0
Real Seadur C.F. Alineación oficial del equipo 'Real Seadur C.F.' en el partido 3 - 0 F.c. Barcelona a Alineación oficial del equipo 'F.c. Barcelona a' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Real Seadur C.F. Alineación oficial del equipo 'Real Seadur C.F.' en el partido 4 - 0 F.c. Barcelona a Alineación oficial del equipo 'F.c. Barcelona a' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.73Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.04Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Real Seadur C.F.

Goles Goles

  • 185 Minuto 25 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Barcelona. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Étienne Jorand la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Seadur es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 1 - 0 arribava al minut 25.
  • 132 Minuto 47 (Gol por la izquierda): Al minut 47, Seadur va aconseguir el 2 - 0 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Yoanne Pennetier, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.
  • 133 Minuto 63 (Gol por la derecha): El 3 - 0 va pujar al marcador quan Seadur va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Étienne Jorand des de dins de l'àrea.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 31 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Pietro Sadile va ser durament esbroncat pel seu entrenador en cometre un error per inexperiència que podria haver costat un gol al minut 31 de joc.
  • 231 Minuto 32 (Ocasión por el centro): Yoanne Pennetier una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 32, però una magnífica aturada de Adrian Craiu va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 232 Minuto 34 (Ocasión por la izquierda): En Étienne Jorand, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 207 Minuto 36 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Seadur va ser a punt de marcar al minut 36, quan el seu jugador Glenn Hupin va xutar des de lluny, però la pilota va sortir molts metres per sobre de la porteria. La gent sospirava, preguntant-se si havia estat mala sort o l'engavanyament de l'equipament, que l'impedia fer els moviments amb què sorprenia les graderies tot sovint.
  • 231 Minuto 60 (Ocasión por el centro): Al minut 60, Glenn Hupin gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Adrian Craiu va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 230 Minuto 66 (Ocasión de falta): En Milan Pijaca es disposava a llançar una falta perillosa per l'equip local. El públic l'aplaudia, primer lentament i a poc a poc augmentant el ritme, abans del llançament; i el xiulava just després per haver xutat tan desviat.

F.c. Barcelona a

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 35 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Barcelona va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Cristian Marzano va sortir per sobre el travesser.