Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Betametis (800907) - Figueres Utd. (1460739) » 675937834: T66/J2/VI

Liga 675937834 Información oficial sobre el partido 675937834 en Hattrick

15.05.2021 14:00:00
Liga: Temporada 66 / Jornada 2 / VI.730 (15048)

Betametis Alineación oficial del equipo 'Betametis' en el partido 0 - 0 Figueres Utd. Alineación oficial del equipo 'Figueres Utd.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Betametis Alineación oficial del equipo 'Betametis' en el partido 4 - 0 Figueres Utd. Alineación oficial del equipo 'Figueres Utd.' en el partido
Es un cenizo 3.80Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.11Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Betametis

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 28 (Ocasión por la derecha): Betametis per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 28, quan David Sardañes va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 206 Minuto 31 (Ocasión evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Al minut 31, tothom va saber perquè en Pier Carlo Marchi era considerat un jugador imprevisible: Va voler treure ràpidament un servei de banda a l'esquena d'un rival per recollir el rebot i encarar al porter. Li va sortir bé però el porter li va desviar a córner el xut.
  • 221 Minuto 35 (Ocasión por el centro): En David Sardañes va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Betametis se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 223 Minuto 48 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Laurent Vigroux va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 221 Minuto 65 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Kuno Boegli va estar a punt d'acabar en gol al minut 65, però el porter visitant Mario Solano va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 218 Minuto 76 (Ocasión evento especial córner peinado): David Sardañes hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en Pier Carlo Marchi havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.
  • 285 Minuto 77 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Pier Carlo Marchi, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.
  • 221 Minuto 79 (Ocasión por el centro): En Laurent Vigroux del Betametis ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Kuno Boegli.

Figueres Utd.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 89 (Ocasión por la izquierda): Christian Gabriel Conocchiari, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 89 però la pilota va sortir lleugerament desviada.