Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Jozemi Soccer (1461038) - Potrigol Stars United (1590431) » 675937388: T66/J3/VI

Liga 675937388 Información oficial sobre el partido 675937388 en Hattrick

22.05.2021 14:00:00
Liga: Temporada 66 / Jornada 3 / VI.722 (15040)

Jozemi Soccer Alineación oficial del equipo 'Jozemi Soccer' en el partido 3 - 2 Potrigol Stars United Alineación oficial del equipo 'Potrigol Stars United' en el partido
Felipe Villavedón (8') 1 - 0
1 - 1 Arturo Cacique (36')
Miguel Juan Pintado (37') 2 - 1
Florêncio Maganão (61') 3 - 1
3 - 2 Oliver Huamanchumo (62')
Jozemi Soccer Alineación oficial del equipo 'Jozemi Soccer' en el partido 3 - 2 Potrigol Stars United Alineación oficial del equipo 'Potrigol Stars United' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Jozemi Soccer Alineación oficial del equipo 'Jozemi Soccer' en el partido 2 - 2 Potrigol Stars United Alineación oficial del equipo 'Potrigol Stars United' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.63Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.80Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
29,0 % 35,9 % 35,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Jozemi Soccer

Goles Goles

  • 122 Minuto 8 (Gol por la izquierda): Els seguidors del Jozemi contenien la respiració mentre en Felipe Villavedón s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 1 - 0 per als locals.
  • 185 Minuto 37 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Potrigol. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Miguel Juan Pintado la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Jozemi es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 2 - 1 arribava al minut 37.
  • 134 Minuto 61 (Gol de penalti): Als 61 minuts de joc, els nois de Jozemi van provocar una pena màxima, que va transformar sense problemes Florêncio Maganão augmentant l'avantatge per als locals: 3 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 90 (Ocasión por la izquierda): Al minut 90, Zaqueo Jato gairebé va marcar per a Jozemi des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 24 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Bryn Gwilt de Jozemi la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Potrigol Stars United

Goles Goles

  • 163 Minuto 36 (Gol por la derecha): Una brillant jugada dels visitants per la banda dreta va finalitzar en el gol de l'empat al minut 36. L'anotador per Potrigol va ser Arturo Cacique, que així va deixar el marcador en 1 - 1.
  • 153 Minuto 62 (Gol por la derecha): Tot i anar per sota al marcador, Potrigol seguien lluitant fins al final. Al minut 62, fruit d'aquests esforços, Oliver Huamanchumo va marcar el 3 - 2 després d'una gran jugada per la dreta, que va finalitzar amb un fort xut.

Ocasiones Ocasiones

  • 239 Minuto 54 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Laurens Van Overloop va ridiculitzar a en Víctor Rosales amb la seva tècnica depurada: primer el va deixar uns metres enrere amb un canvi de ritme, va aturar-se trepitjant la pilota i la va amagar de tal manera que es passés de llarg, el va encarar novament i el va superar amb un túnel. Després d'això no va aguantar més i li va clavar una coça al genoll que li va deixar els tacs marcats.
  • 262 Minuto 55 (Ocasión por la izquierda): Potrigol va estar a punt d'empatar al 55 quan un jugador local va perdre la pilota dins l'àrea gràcies a la pressió de Joaquín Cantillo que va avançar fins l'àrea petita pel flanc esquerre, però l'embolic va acabar en no res.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 27 (Tarjeta roja directa): Fart que un defensa rival insultés a sa mare i a sa germana, en Amadeo Murillo s'hi encarà i li etzibà un cop de cap al pit. El defensa, ple de tatuatges i destraler com ell sol, va caure al terra de forma teatral. L'àrbitre, no va dubtar en enviar l'agressor al vestidor, que hi va anar sense dir res a ningú, trist i capcot.