Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

El Tamudazo (1417536) - Nou Moles C.F (798181) » 675935143: T66/J2/VI

Liga 675935143 Información oficial sobre el partido 675935143 en Hattrick

15.05.2021 14:00:00
Liga: Temporada 66 / Jornada 2 / VI.682 (15000)

El Tamudazo Alineación oficial del equipo 'El Tamudazo' en el partido 2 - 4 Squadra Capello A.C Alineación oficial del equipo 'Squadra Capello A.C' en el partido
0 - 1 Mario García de Carranque (22')
Petronel Buga (24') 1 - 1
1 - 2 Mario García de Carranque (34')
1 - 3 Jesús Ríos Argote (66')
Mendaur Berekua (76') 2 - 3
2 - 4 Alberto Vera (89')
El Tamudazo Alineación oficial del equipo 'El Tamudazo' en el partido 2 - 4 Squadra Capello A.C Alineación oficial del equipo 'Squadra Capello A.C' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
El Tamudazo Alineación oficial del equipo 'El Tamudazo' en el partido 2 - 3 Squadra Capello A.C Alineación oficial del equipo 'Squadra Capello A.C' en el partido
Tiene un resultado normal 2.18Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.49Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
24,4 % 13,2 % 62,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

El Tamudazo

Goles Goles

  • 115 Minuto 24 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Mario García de Carranque no va poder aturar Petronel Buga de Tamudazo, que va penetrar a l'àrea rival per velocitat i va marcar al minut 24 el 1 - 1.
  • 102 Minuto 76 (Gol por la izquierda): No va ser fàcil, però els jugadors de Tamudazo van trenar una bona jugada per l'esquerra que va deixar en Mendaur Berekua en un favorable u contra u amb el porter visitant, que no va poder evitar que es reduís la diferència de gols a 2 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 38 (Ocasión por la izquierda): El jugador de Tamudazo Petronel Buga quasi va assolir l'empat al minut 38 superant a la defensa per l'esquerra de l'atac però el seu xut el va aturar el porter.
  • 211 Minuto 40 (Ocasión por el centro): Una bona jugada de Petronel Buga hauria d'haver estat gol al minut 40 si no hagués estat per la actuació destacada de la defensa central visitant.
  • 211 Minuto 80 (Ocasión por el centro): Al minut 80 el Tamudazo va posar setge sobre la defensa central visitant però en Sergio Canales no va estar gens encertat.
  • 212 Minuto 83 (Ocasión por la izquierda): Hernán Val va estar a punt d'empatar per a Tamudazo quan va afusellar al porter des de l'esquerra, però Josué Villaurreta va desviar la pilota a l'últim instant.

Squadra Capello A.C

Goles Goles

  • 118 Minuto 22 (Gol evento especial córner peinado): En Adolfo Varischetti entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al Squadra, un peu providencial d'en Mario García de Carranque va situar el 0-1 al panell digital.
  • 171 Minuto 34 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Mario García de Carranque que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 1 - 2 per a Squadra.
  • 180 Minuto 66 (Gol de falta): Al minut 66, una falta xutada per Jesús Ríos Argote va provocar un magnífic "pal-cara-i-gol" d'un defensa (la pilota va tocar al pal, a la cara d'un defensor i va entrar a la porteria), la qual cosa va suposar el 1 - 3 per a Squadra. De totes maneres, l'àrbitre va adjudicar el gol al xutador.
  • 183 Minuto 89 (Gol por la derecha): Alberto Vera va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 2 - 4 per als visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 12 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Greg Sehren que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 271 Minuto 25 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Lizer Pasiego ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 283 Minuto 73 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Alberto Vera, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Alberto Vera va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.