Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Moholt Alle FK (1336281) - Els 4 Gats (309520) » 675934811: T66/J3/VI

Liga 675934811 Información oficial sobre el partido 675934811 en Hattrick

22.05.2021 14:00:00
Liga: Temporada 66 / Jornada 3 / VI.676 (14994)

Moholt Alle FK Alineación oficial del equipo 'Moholt Alle FK' en el partido 4 - 0 Elipa City F.C. Alineación oficial del equipo 'Elipa City F.C.' en el partido
Thorben Etterer (19') 1 - 0
Marco Radice (35') 2 - 0
Marco Radice (44') 3 - 0
Farid Warchan (48') 4 - 0
Moholt Alle FK Alineación oficial del equipo 'Moholt Alle FK' en el partido 4 - 0 Elipa City F.C. Alineación oficial del equipo 'Elipa City F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Moholt Alle FK Alineación oficial del equipo 'Moholt Alle FK' en el partido 2 - 0 Elipa City F.C. Alineación oficial del equipo 'Elipa City F.C.' en el partido
Tiene suerte 2.28Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Moholt Alle FK

Goles Goles

  • 115 Minuto 19 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Tot i conduir la pilota, Thorben Etterer era molt més ràpid que el defensa Eugeniusz Skotowski. Al minut 19, el jugador de Moholt va deixar enrere el seu marcador i va anotar el 1 - 0.
  • 132 Minuto 35 (Gol por la izquierda): En Marco Radice de Moholt va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 2 - 0.
  • 137 Minuto 44 (Gol evento especial extremo + rematador): Thorben Etterer va efectuar una centrada mil·limètrica des de la seva banda al minut 44 de joc. Marco Radice es va elevar per sobre els rivals i va connectar una rematada de cap impressionant que va significar el 3 - 0. El gol va quedar gravat a la retina de molts aficionats durant una bona temporada.
  • 133 Minuto 48 (Gol por la derecha): Moholt va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Farid Warchan va poder fer el 4 - 0 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 17 (Ocasión por el centro): En Tauro Matute Robres del Moholt ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 231 Minuto 37 (Ocasión por el centro): En Egeo Merlot, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 233 Minuto 43 (Ocasión por la derecha): El jugador local Marco Radice per poc que no incrementa el marcador al minut 43. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Pantaleo Cleopazzo va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 215 Minuto 89 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Un esprint de Thorben Etterer quasi acaba en gol, però la pilota va ser desviada per un defensa quan ja entrava a la porteria.
  • 231 Minuto 90 (Ocasión por el centro): Thorben Etterer una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 90, però una magnífica aturada de Pantaleo Cleopazzo va mantenir l'equip visitant dins del partit.

Elipa City F.C.

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 26 (Ocasión por el centro): En Angel Stoychev al minut 26 va poder igualar el marcador, però un xiulet del públic el va fer creure que la jugada estava invalidada.
  • 252 Minuto 38 (Ocasión por la izquierda): Elipa va tenir l'ocasió de reduir distàncies al minut 38 des de l'esquerra, però un defensa local va treure la pilota de damunt la mateixa ratlla de gol, enviant-la a fora de banda.
  • 241 Minuto 44 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Elipa, l'equip va recuperar la pilota al minut 44 i va contraatacar. En Pius Kösker va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 241 Minuto 44 (Ocasión de contra por el centro): En Angel Stoychev va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 242 Minuto 91 (Ocasión de contra por la izquierda): Elipa van sortir al contraatac al minut 91, però Óscar Guzmán Pérez va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 243 Minuto 91 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Elipa sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Angel Stoychev, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 91 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Óscar Guzmán Pérez de Elipa va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.