Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Nastic_Pucela (1435093) - C. de la ceramica (1432433) » 675930265: T66/J14/VI

Liga 675930265 Información oficial sobre el partido 675930265 en Hattrick

07.08.2021 14:00:00
Liga: Temporada 66 / Jornada 14 / VI.594 (14912)

Nastic_Pucela Alineación oficial del equipo 'Nastic_Pucela' en el partido 2 - 0 C. de la ceramica Alineación oficial del equipo 'C. de la ceramica' en el partido
Wilson Salgado (14') 1 - 0
Daniel Lerco (78') 2 - 0
Nastic_Pucela Alineación oficial del equipo 'Nastic_Pucela' en el partido 2 - 0 C. de la ceramica Alineación oficial del equipo 'C. de la ceramica' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Nastic_Pucela Alineación oficial del equipo 'Nastic_Pucela' en el partido 0 - 1 C. de la ceramica Alineación oficial del equipo 'C. de la ceramica' en el partido
Tiene suerte 0.05Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.13Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,2 % 0,0 % 99,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Nastic_Pucela

Goles Goles

  • 141 Minuto 14 (Gol de contra por el centro): Wilson Salgado va demostrar perquè fa por en els contraatacs quan va aconseguir rematar una ràpida jugada duta a terme perfectament pel seu equip, Nastic_Pucela, al minut 14. El marcador va canviar a 1 - 0.
  • 133 Minuto 78 (Gol por la derecha): Nastic_Pucela va aconseguir el 2 - 0 quan Daniel Lerco va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.

Ocasiones Ocasiones

  • 289 Minuto 2 (Ocasión evento especial): En Antal Deák, al minut 2 semblava que anés a la velocitat del so, corrent per la banda darrere la pilota, però Francisco Alberto Oliván el va avançar a la velocitat de la llum desfent el perill per la seva porteria.
  • 205 Minuto 27 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Una passada de Efraín Lamelas marca de la casa va deixar en disposició d'u contra u a en Roope Rantaniitty que va xutar a fora per molt poc.
  • 243 Minuto 33 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Nastic_Pucela van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Waleed Al-Olaki va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 240 Minuto 63 (Ocasión de contra de falta): Els jugadors de Nastic_Pucela van aconseguir crear força contraatacs, com el del minut 63 que la defensa rival va tallar de forma no reglamentària. La falta la va xutar Waleed Al-Olaki, però la pilota va sortir per sobre del travesser.
  • 241 Minuto 80 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Nastic_Pucela va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Efraín Lamelas, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 241 Minuto 83 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Nastic_Pucela, l'equip va recuperar la pilota al minut 83 i va contraatacar. En Waleed Al-Olaki va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 289 Minuto 85 (Ocasión evento especial): Tothom coneixia a en Antal Deák per la seva rapidesa. Al minut 85 va intentar marxar per velocitat d'en Francisco Alberto Oliván, però aquest no era pas més lent, així que va aturar el perill sense massa complicacions.

C. de la ceramica

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 13 (Ocasión por el centro): ceramica va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 13, quan Carles Albert Bernat va quedar-se sol davant el porter Oli Zoller, però aquest va poder aturar el xut.
  • 260 Minuto 62 (Ocasión de falta): El jugador visitant Jonathan Sardi va estar a prop d'igualar l'electrònic al minut 62 amb una falta directa que va sortir fregant el pal esquerre de la porteria.
  • 250 Minuto 79 (Ocasión de falta): Després de 79 minuts, Jonathan Sardi va estar a prop de reduir la distància al marcador per mitjà d'un xut de falta col·locat al pal esquerre, però Oli Zoller el va poder desviar a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 22 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Francisco Rubio Hernández de ceramica amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 77 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Carles Albert Bernat de ceramica la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.