Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Viniteam (1582568) - C. de la ceramica (1432433) » 675930217: T66/J2/VI

Liga 675930217 Información oficial sobre el partido 675930217 en Hattrick

15.05.2021 14:00:00
Liga: Temporada 66 / Jornada 2 / VI.594 (14912)

Viniteam Alineación oficial del equipo 'Viniteam' en el partido 1 - 3 C. de la ceramica Alineación oficial del equipo 'C. de la ceramica' en el partido
0 - 1 Ike Van den Broeck (23')
0 - 2 Zargos Piziânli (30')
Andrei Nandrea (49') 1 - 2
1 - 3 Salvador Gran (66')
Viniteam Alineación oficial del equipo 'Viniteam' en el partido 1 - 3 C. de la ceramica Alineación oficial del equipo 'C. de la ceramica' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Viniteam Alineación oficial del equipo 'Viniteam' en el partido 0 - 2 C. de la ceramica Alineación oficial del equipo 'C. de la ceramica' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.25Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.41Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,1 % 0,1 % 98,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Viniteam

Goles Goles

  • 140 Minuto 49 (Gol de contra de falta): Per efectes de la pressió exercida, el Viniteam va poder sortir ràpidament al contraatac. Els defensors van fer el possible per aturar-lo i van fer una falta a la frontal. Però va ser pitjor el remei que la malaltia, ja que el tir lliure directe el va transformar en gol en Andrei Nandrea aconseguint el 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 25 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Viniteam van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Višeslav Vedrić va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 241 Minuto 80 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Viniteam va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Mikaël Tailleur va sortir per sobre el travesser.

C. de la ceramica

Goles Goles

  • 172 Minuto 23 (Gol por la izquierda): Passats 23 minuts de partit, ceramica es va posar per davant amb un 0 - 1 quan Ike Van den Broeck es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.
  • 181 Minuto 30 (Gol por el centro): Zargos Piziânli va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 30, i va fer pujar el 0 - 2 per a ceramica.
  • 183 Minuto 66 (Gol por la derecha): Salvador Gran va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 1 - 3 per als visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 4 (Ocasión por la derecha): ceramica va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Iraun Zearra va desviar el xut final de Baltasar Iturriaga després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 282 Minuto 24 (Ocasión por la izquierda): Fernando González-Mohíno va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 24, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.
  • 283 Minuto 35 (Ocasión por la derecha): Inozentzio Morondo de ceramica va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 35 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.
  • 282 Minuto 48 (Ocasión por la izquierda): Francisco Alberto Oliván, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 48 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. ceramica va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 283 Minuto 59 (Ocasión por la derecha): Després de 59 minuts, Lorenzo Cuccovia va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Iraun Zearra va estar atent i va desviar la pilota a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Carles Albert Bernat de ceramica la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.