Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

secsecsec (993561) - UD Patadas (1336543) » 675922216: T66/J4/VI

Liga 675922216 Información oficial sobre el partido 675922216 en Hattrick

29.05.2021 14:00:00
Liga: Temporada 66 / Jornada 4 / VI.451 (14769)

secsecsec Alineación oficial del equipo 'secsecsec' en el partido 3 - 1 Atletico Pableras Alineación oficial del equipo 'Atletico Pableras' en el partido
0 - 1 Albert Sales (32')
李 (Li) 其嘉 (Qijia) (38') 1 - 1
李 (Li) 其嘉 (Qijia) (39') 2 - 1
Dafin Chantov (80') 3 - 1
secsecsec Alineación oficial del equipo 'secsecsec' en el partido 3 - 1 Atletico Pableras Alineación oficial del equipo 'Atletico Pableras' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Brillante (11))
secsecsec Alineación oficial del equipo 'secsecsec' en el partido 6 - 2 Atletico Pableras Alineación oficial del equipo 'Atletico Pableras' en el partido
Tiene bastante mala suerte 6.00Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.84Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
91,0 % 0,4 % 8,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

secsecsec

Goles Goles

  • 112 Minuto 38 (Gol por la izquierda): secsecsec equilibrava la balança al minut 38. En 李 (Li) 其嘉 (Qijia), veient metres per endavant, s'escapolí com una llebre per l'esquerra. L'esbufegada va valer la pena ja que va deixar el marcador 1 a 1 i el seu equip amb opcions de guanyar.
  • 123 Minuto 39 (Gol por la derecha): Passats 39 minuts, 李 (Li) 其嘉 (Qijia), per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 2 - 1. secsecsec es posava per davant!
  • 131 Minuto 80 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de secsecsec va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Dafin Chantov progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 3 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 11 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Atletico. La jugada d'estratègia del secsecsec per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en 李 (Li) 其嘉 (Qijia) va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.
  • 232 Minuto 74 (Ocasión por la izquierda): Passaven 74 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Alibiades Roupeiro va rematar alt.
  • 231 Minuto 89 (Ocasión por el centro): En Gabriel Lemarchand, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 68 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 68, Berasko Peruarena de secsecsec va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Atletico Pableras

Goles Goles

  • 116 Minuto 32 (Gol evento especial rápido + pase): Edmundo Fuentes va demostrar la seva velocitat punta un altre cop i, després de deixar dos defenses enrere, va donar una assistència de gol a Albert Sales, que no va fallar i va marcar el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 5 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 5, quan en Edmundo Fuentes va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 263 Minuto 59 (Ocasión por la derecha): Una centrada des de la dreta va deixar a Edmundo Fuentes sol davant la porteria al minut 59, però la seva rematada va ser molt fluixa.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 17 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Edmundo Fuentes de Atletico la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 514 Minuto 81 (Tarjeta roja directa): Al minut 81, Albert Sales de Atletico va donar un cop de cap a un rival. Després de consultar l'assistent, el col·legiat va treure-li la vermella directa. Els jugadors van arraïmar-se al voltant del jugador estès al terra, queixant-se de la comèdia que estava fent.