Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

LION,C.B. (315117) - Sants Naptakers (313074) » 675920442: T66/J8/VI

Liga 675920442 Información oficial sobre el partido 675920442 en Hattrick

26.06.2021 14:00:00
Liga: Temporada 66 / Jornada 8 / VI.419 (14737)

LION,C.B. Alineación oficial del equipo 'LION,C.B.' en el partido 3 - 5 Sants Naptakers Alineación oficial del equipo 'Sants Naptakers' en el partido
Anselmo Solís (7') 1 - 0
Kjetil Hareide (20') 2 - 0
2 - 1 Emmanuel 'Le chevalier' Nicole (26')
2 - 2 Emmanuel 'Le chevalier' Nicole (39')
2 - 3 Patrik Wickbo (49')
Bastien Teklak (61') 3 - 3
3 - 4 João Marcelo 'Mojito' Marinho (64')
3 - 5 Taavo Leesi (91')
LION,C.B. Alineación oficial del equipo 'LION,C.B.' en el partido 3 - 5 Sants Naptakers Alineación oficial del equipo 'Sants Naptakers' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
LION,C.B. Alineación oficial del equipo 'LION,C.B.' en el partido 1 - 6 Sants Naptakers Alineación oficial del equipo 'Sants Naptakers' en el partido
Tiene suerte 0.68Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.96Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,3 % 0,1 % 98,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

LION,C.B.

Goles Goles

  • 106 Minuto 7 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): El panell digital mostrava el minut 7 i semblava que LION,C.B. desaprofitava una altra ocasió de gol, però de sobte Anselmo Solís va interceptar un refús de la defensa i va disparar una canonada que si es descuida forada la xarxa! El marcador quedava amb 1 gols per als locals i 0 per als visitants.
  • 130 Minuto 20 (Gol de falta): Tot i no tenir massa angle, en Kjetil Hareide va executar amb gran precisió i potència un tir lliure directe. El porter no va poder fer res més que mirar com la pilota entrava per l'escaire. Acte seguit, es va treure els guants i va aplaudir rendint-se davant d'aquesta obra d'art. Al 20 el resultat passava a ser de 2 - 0.
  • 113 Minuto 61 (Gol por la derecha): Després de 61 minuts de partit, Bastien Teklak igualava per LION,C.B. en rematar una jugada d'atac per la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 48 (Ocasión por el centro): En Bastien Teklak va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de LION,C.B. se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 211 Minuto 90 (Ocasión por el centro): LION,C.B. enviava constantment pilotes cap als seus davanters, però la defensa central visitant semblava una paret!

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 91 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Stephan Lucassen de LION,C.B. va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Sants Naptakers

Goles Goles

  • 153 Minuto 26 (Gol por la derecha): Els jugadors de Naptakers no defallien en cap moment. Producte d'això, en Emmanuel 'Le chevalier' Nicole va marcar un gol psicològic, reduint distàncies al marcador: 2 - 1.
  • 185 Minuto 39 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 39 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Naptakers. A fi d'aconseguir el 2 - 2, van tocar-la en curt per tal que Emmanuel 'Le chevalier' Nicole xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.
  • 140 Minuto 49 (Gol de contra de falta): El contraatac de Naptakers va resultar en una falta a la frontal de l'àrea, que Patrik Wickbo va xutar amb una magnífica rosca per marcar el 2 - 3!
  • 173 Minuto 64 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en João Marcelo 'Mojito' Marinho va poder marcar tot sol el 3 - 4.
  • 184 Minuto 91 (Gol de penalti): Al minut 91 l'àrbitre va xiular un penal per una mà dins l'àrea. Taavo Leesi va enviar el seu xut al fons de la porteria: 3 - 5.

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 17 (Ocasión por el centro): Emmanuel 'Le chevalier' Nicole quasi aconsegueix empatar per Naptakers al minut 17, però Isaac Fano va fer una magnífica intervenció, i va enviar el seu xut amb efecte a un costat de la porteria.
  • 272 Minuto 42 (Ocasión por la izquierda): Al minut 42, un refús desafortunat de Isaac Fano, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però João Marcelo 'Mojito' Marinho no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 281 Minuto 73 (Ocasión por el centro): Luis Javier Pérez quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Isaac Fano, però la pilota va topar amb el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 19 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 19, Florian 'Safety' Pilz de Naptakers va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.