Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

HOTTAY.CF (800015) - Comando Oregar (1581287) » 675914703: T66/J2/VI

Liga 675914703 Información oficial sobre el partido 675914703 en Hattrick

15.05.2021 14:00:00
Liga: Temporada 66 / Jornada 2 / VI.317 (14635)

Sunsetop C.F Alineación oficial del equipo 'Sunsetop C.F' en el partido 1 - 2 Comando Oregar Alineación oficial del equipo 'Comando Oregar' en el partido
0 - 1 Samuel Guzmán Rosales (7')
0 - 2 Bassil Trabolsi (13')
Nikos Fafalakis (53') 1 - 2
Sunsetop C.F Alineación oficial del equipo 'Sunsetop C.F' en el partido 1 - 2 Comando Oregar Alineación oficial del equipo 'Comando Oregar' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Sunsetop C.F Alineación oficial del equipo 'Sunsetop C.F' en el partido 0 - 1 Comando Oregar Alineación oficial del equipo 'Comando Oregar' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.03Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.19Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,1 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Sunsetop C.F

Goles Goles

  • 102 Minuto 53 (Gol por la izquierda): Nikos Fafalakis de Xx va fer vibrar a l'afició quan després de desfer-se del seu marcador i arribant per l'esquerra, aconseguia anotar, reduint així l'avantatge dels visitants 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 17 (Ocasión de contra por el centro): En Raffi Reifschneider va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 241 Minuto 69 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Xx, l'equip va recuperar la pilota al minut 69 i va contraatacar. En Antonio Gerardo Ferrandino va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 241 Minuto 82 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Xx va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Stoyan Angelov, però el porter rival va fer una gran aturada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 12 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Javier Euza de Xx la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Reinmar Stolp.

Comando Oregar

Goles Goles

  • 116 Minuto 7 (Gol evento especial rápido + pase): Al minut 7, en Krzysztof Muzyka del Comando va fer gala de la seva increïble punta de velocitat i, deixant enrere la defensa, va donar la passada de gol a Samuel Guzmán Rosales que no va desaprofitar l'ocasió de marcar el 0 - 1.
  • 118 Minuto 13 (Gol evento especial córner peinado): Comando va aconseguir el 0 - 2 gràcies a una jugada assajada de córner en què Kadir Öztekin, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Bassil Trabolsi que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 67 (Ocasión evento especial córner peinado): En una jugada assajada de córner, en Uriel Nardimon va deixar passar la pilota entre les cames per tal que en Kadir Öztekin rematés tot sol, però aquest no estava al seu lloc i la jugada va acabar sense perill.
  • 281 Minuto 81 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Manuel Tenreiro. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 11 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Rubén Paz de Comando va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.