Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Patateros FC (1578233) - Makgraidis FC (122113) » 675912322: T66/J8/VI

Liga 675912322 Información oficial sobre el partido 675912322 en Hattrick

26.06.2021 14:00:00
Liga: Temporada 66 / Jornada 8 / VI.274 (14592)

Patateros FC Alineación oficial del equipo 'Patateros FC' en el partido 2 - 1 Makgraidis FC Alineación oficial del equipo 'Makgraidis FC' en el partido
0 - 1 Alberto Igarza (34')
Antte Sissala (44') 1 - 1
Rosario Campeggi (83') 2 - 1
Patateros FC Alineación oficial del equipo 'Patateros FC' en el partido 2 - 1 Makgraidis FC Alineación oficial del equipo 'Makgraidis FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Patateros FC Alineación oficial del equipo 'Patateros FC' en el partido 2 - 0 Makgraidis FC Alineación oficial del equipo 'Makgraidis FC' en el partido
Tiene un resultado normal 2.25Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.10Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Patateros FC

Goles Goles

  • 113 Minuto 44 (Gol por la derecha): Gràcies a un bon atac per la banda dreta, el jugador Antte Sissala de Patateros va aconseguir igualar el partit al minut 44, davant l'alegria dels aficionats: 1 - 1.
  • 123 Minuto 83 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 2 - 1 al minut 83 gràcies a la jugada de Rosario Campeggi, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 37 (Ocasión por el centro): Una bona jugada de Antte Sissala hauria d'haver estat gol al minut 37 si no hagués estat per la actuació destacada de la defensa central visitant.
  • 212 Minuto 42 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Vasil Maslarov va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.
  • 212 Minuto 43 (Ocasión por la izquierda): Hmida Gargouri va estar a punt d'empatar per a Patateros quan va afusellar al porter des de l'esquerra, però Chuaquín Ysasi va desviar la pilota a l'últim instant.
  • 222 Minuto 44 (Ocasión por la izquierda): Patateros va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 44 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Gdaliahu Sheizaf ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 221 Minuto 55 (Ocasión por el centro): En Gdaliahu Sheizaf del Patateros ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 221 Minuto 61 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Juan Carlos Blanco va estar a punt d'acabar en gol al minut 61, però el porter visitant Chuaquín Ysasi va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 222 Minuto 73 (Ocasión por la izquierda): Patateros va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Gideon Garbe va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Chuaquín Ysasi.
  • 231 Minuto 85 (Ocasión por el centro): Al minut 85, Antte Sissala gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Chuaquín Ysasi va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 47 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 47, Antte Sissala de Patateros va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Makgraidis FC

Goles Goles

  • 119 Minuto 34 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Alberto Igarza va saltar per damunt dels seus rivals a la sortida d'un córner per posar el 0 - 1 al minut 34.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 44 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Makgraidis va anar a parar a la dreta de l'atac on en Konstantin Lehmkaten, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 237 Minuto 44 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Una excel·lent centrada al segon pal d'en Göran Bokstad no va ser aprofitada per en Moyo Teka que es va entrebancar tot sol i no va poder rematar.
  • 241 Minuto 44 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Makgraidis va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Róbson Cazet, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 241 Minuto 74 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Makgraidis va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Son Higgins, però el porter rival va fer una gran aturada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Moyo Teka de Makgraidis va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.