Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

WildWolves (435288) - Samurài Warriors (1419581) » 675909831: T66/J2/VI

Liga 675909831 Información oficial sobre el partido 675909831 en Hattrick

15.05.2021 14:00:00
Liga: Temporada 66 / Jornada 2 / VI.230 (14548)

Boreas F.C. Alineación oficial del equipo 'Boreas F.C.' en el partido 0 - 1 Samurài Warriors Alineación oficial del equipo 'Samurài Warriors' en el partido
0 - 1 Olle Mathiasson (72')
Boreas F.C. Alineación oficial del equipo 'Boreas F.C.' en el partido 0 - 1 Samurài Warriors Alineación oficial del equipo 'Samurài Warriors' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Boreas F.C. Alineación oficial del equipo 'Boreas F.C.' en el partido 2 - 1 Samurài Warriors Alineación oficial del equipo 'Samurài Warriors' en el partido
Tiene mala suerte 1.56Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.30Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
40,0 % 32,2 % 27,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Boreas F.C.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 2 (Ocasión por el centro): En Lou Pamic va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Boreas se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 223 Minuto 19 (Ocasión por la derecha): Boreas va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Chusé Villandiego en un 1 contra 1 amb el porter Konrad Nikończuk, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 223 Minuto 21 (Ocasión por la derecha): Boreas per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 21, quan Yiorgos Psilakis va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 221 Minuto 24 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Àlex Fransitorra va estar a punt d'acabar en gol al minut 24, però el porter visitant Konrad Nikończuk va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 222 Minuto 28 (Ocasión por la izquierda): Boreas va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Vittorio Fedel va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Konrad Nikończuk.
  • 222 Minuto 53 (Ocasión por la izquierda): Boreas va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 53 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Chusé Villandiego ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 221 Minuto 71 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Yiorgos Psilakis va estar a punt d'avançar els locals al minut 71 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.

Samurài Warriors

Goles Goles

  • 171 Minuto 72 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 72, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Olle Mathiasson es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 22 (Ocasión de contra de falta): L'àrbitre va castigar amb falta una empenta quan el S.Warriors sortien al contraatac. La falta llançada per Hélder Alves va sortir força alta sense massa perill.
  • 272 Minuto 23 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del S.Warriors que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en José Gutiérrez Gasset, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 272 Minuto 54 (Ocasión por la izquierda): Bogdan Mikhalov va marcar al minut 54 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.