Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

RCR Tartessos (309575) - Capryateam (440303) » 675909538: T66/J12/VI

Liga 675909538 Información oficial sobre el partido 675909538 en Hattrick

24.07.2021 14:00:00
Liga: Temporada 66 / Jornada 12 / VI.224 (14542)

RCR Tartessos Alineación oficial del equipo 'RCR Tartessos' en el partido 1 - 3 Capryateam Alineación oficial del equipo 'Capryateam' en el partido
0 - 1 Walter Brita (36')
0 - 2 Ildelfonso Gutiérrez (44')
Rodrigo Maña (75') 1 - 2
1 - 3 Diego Tirol (80')
RCR Tartessos Alineación oficial del equipo 'RCR Tartessos' en el partido 1 - 3 Capryateam Alineación oficial del equipo 'Capryateam' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
RCR Tartessos Alineación oficial del equipo 'RCR Tartessos' en el partido 0 - 5 Capryateam Alineación oficial del equipo 'Capryateam' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.44Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.14Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,7 % 0,1 % 99,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

RCR Tartessos

Goles Goles

  • 104 Minuto 75 (Gol de penalti): Al minut 75, l'àrbitre va xiular una pena màxima pels locals, que Rodrigo Maña va llançar amb molta seguretat per reduir l'avantatge dels visitants a 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 9 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Rodrigo Maña! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 222 Minuto 29 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 29 per blocar una centrada d'en Juan Ustariz va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Tartessos.
  • 221 Minuto 34 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de César Frago va estar a punt d'acabar en gol al minut 34, però el porter visitant Àlex Vercher va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 201 Minuto 51 (Ocasión por el centro): Els locals van estar a punt de reduir diferències, però la vaselina de David da Lampaza no va entrar per centímetres.
  • 203 Minuto 83 (Ocasión por la derecha): Tartessos va tenir una gran oportunitat d'apropar-se al marcador quan Leonardo Benítez va deixar enrere els jugadors que havien baixat a cobrir la banda esquerra, però el seu xut va fer llufa i va anar directament a les mans del porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 44, Juan Ustariz de Tartessos va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Capryateam

Goles Goles

  • 118 Minuto 36 (Gol evento especial córner peinado): Capryateam va aconseguir el 0 - 1 gràcies a una jugada assajada de córner en què Heinz Slyngborg, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Walter Brita que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.
  • 181 Minuto 44 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Ildelfonso Gutiérrez de Capryateam l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 2 al minut 44 de partit.
  • 182 Minuto 80 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Diego Tirol, que va ser qui va marcar 1 - 3, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 20 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 20, quan en Arturo Betancourt va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 272 Minuto 32 (Ocasión por la izquierda): Al minut 32, un refús desafortunat de José Antonio Palacio, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Dan Ghenea no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 281 Minuto 40 (Ocasión por el centro): Arturo Betancourt quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de José Antonio Palacio, però la pilota va topar amb el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Rubén Martínez de Capryateam es va emportar una amonestació al minut 35 per provocar un rival.