Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

SD WSKA (1372644) - MASERATI (437195) » 675902566: T66/J5/VI

Liga 675902566 Información oficial sobre el partido 675902566 en Hattrick

05.06.2021 14:00:00
Liga: Temporada 66 / Jornada 5 / VI.100 (14418)

SD WSKA Alineación oficial del equipo 'SD WSKA' en el partido 4 - 0 MASERATI Alineación oficial del equipo 'MASERATI' en el partido
Anthon Borghall (1') 1 - 0
Ivor Brooking (12') 2 - 0
Pedro Colmenares (20') 3 - 0
Gumersindo Baleira (30') 4 - 0
SD WSKA Alineación oficial del equipo 'SD WSKA' en el partido 4 - 0 MASERATI Alineación oficial del equipo 'MASERATI' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
SD WSKA Alineación oficial del equipo 'SD WSKA' en el partido 0 - 1 MASERATI Alineación oficial del equipo 'MASERATI' en el partido
Tiene mucha potra 0.03Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.99Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,1 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

SD WSKA

Goles Goles

  • 108 Minuto 1 (Gol evento especial imprevisible (general)): Al minut 1, en Şerban Andriţoi la parà amb el cap, l'abaixà amb el pit, l'adormí amb l'esquerra, travessà el mig camp amb l'esfèrica enganxada a la bota, se n'anà del volant i entrà a l'àrea gran, rifant la pilota, l'amagà amb el cos, l'empentà amb el cul i se'n sortí d'esperó; es pixà el central amb un teva meva amb dedicatòria i la tocà just per posar-la en el camí de la glòria...la glòria que s'endugué en Anthon Borghall que sobre la línia de gol va empènyer la pilota.
  • 106 Minuto 12 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Després de 12 minuts, Ivor Brooking va interceptar una passada que anava dirigida al porter rival i sense tocar la pilota i amb un parell de fintes va marejar al porter, i va acabar marcant amb un magnífic cop de taló, posant el resultat a 2 - 0.
  • 106 Minuto 20 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): El WSKA sempre confia amb les genialitats d'en Pedro Colmenares; aquest cop va interceptar una passada i va marcar a plaer el 3 - 0.
  • 142 Minuto 30 (Gol de contra por la izquierda): Gumersindo Baleira va meravellar tothom quan va rebre una passada i va creuar tot el camp per la banda esquerra fins arribar a l'àrea i superar el porter, rematant així el gran contraatac de WSKA i marcant el 4 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 15 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de WSKA va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Şerban Andriţoi, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 225 Minuto 31 (Ocasión evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): Ivor Brooking gairebé es va fer un gol en pròpia porteria, però la pilota va acabar anant al pal.
  • 241 Minuto 44 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de WSKA va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Gari Labakoetxea, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 241 Minuto 62 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de WSKA, l'equip va recuperar la pilota al minut 62 i va contraatacar. En Xandro Schakel va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 241 Minuto 74 (Ocasión de contra por el centro): En Ivor Brooking va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

MASERATI

Ocasiones Ocasiones

  • 209 Minuto 9 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Un error molt greu de Alfredo Robalino va donar l'oportunitat de marcar a l'equip rival per mitjà de Ivor Brooking. Tot i això, després de la setmana en què havia estat portada a la premsa esportiva, en la que fou protagonista d'enraonies vanes, rumors infundats, faules i badomies, estava molt deconcentrat i va acabar fallant davant del porter el què havia de ser un gol cantat!
  • 285 Minuto 43 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del MASERATI van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Brandán Xordo, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.