Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Racing de Cicero (989526) - Atleti Focense (774929) » 675902412: T66/J9/VI

Liga 675902412 Información oficial sobre el partido 675902412 en Hattrick

03.07.2021 14:00:00
Liga: Temporada 66 / Jornada 9 / VI.97 (14415)

Racing de Cicero Alineación oficial del equipo 'Racing de Cicero' en el partido 1 - 1 Atleti Focense Alineación oficial del equipo 'Atleti Focense' en el partido
Victorino Cuevas (28') 1 - 0
1 - 1 Lisandros Dimos (33')
Racing de Cicero Alineación oficial del equipo 'Racing de Cicero' en el partido 1 - 1 Atleti Focense Alineación oficial del equipo 'Atleti Focense' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Racing de Cicero Alineación oficial del equipo 'Racing de Cicero' en el partido 2 - 0 Atleti Focense Alineación oficial del equipo 'Atleti Focense' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.97Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.12Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,6 % 0,1 % 0,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Racing de Cicero

Goles Goles

  • 135 Minuto 28 (Gol evento especial experiencia intercepción pase): Demostrant la seva experiència, Victorino Cuevas va marcar el 1 - 0 interceptant una passada rival i superant el porter amb molta sang freda.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 15 (Ocasión por la izquierda): Racing va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan 邰 (Tai) 儒欣 (Ruxin) va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Mihai Frăţilă.
  • 224 Minuto 20 (Ocasión de penalti): Racing va gaudir d'un penal a favor al minut 20, però el jugador Alex Kárász va fer un xut patètic, i va estavellar la bimba al cos del porter, Mihai Frăţilă.
  • 223 Minuto 37 (Ocasión por la derecha): Racing per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 37, quan Victorino Cuevas va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 222 Minuto 38 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 38 per blocar una centrada d'en Marian Polerowicz va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Racing.
  • 222 Minuto 64 (Ocasión por la izquierda): Racing va estar a punt de posar-se per davant al minut 64 però Massimiliano Bercini va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 223 Minuto 80 (Ocasión por la derecha): Racing va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Alex Kárász en un 1 contra 1 amb el porter Mihai Frăţilă, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 222 Minuto 81 (Ocasión por la izquierda): En Daniel Holánik va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 222 Minuto 84 (Ocasión por la izquierda): Racing va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 84 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Alex Kárász ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.

Atleti Focense

Goles Goles

  • 161 Minuto 33 (Gol por el centro): Al minut 33 en Lisandros Dimos va fer una finta deixant passar la pilota entre les cames i es va desmarcar per rebre una paret del company. La defensa central no va poder fer res per evitar que encarés al porter i igualés el partit a 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 3 (Ocasión por el centro): Focense va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 3, quan Xhemal Domniku va quedar-se sol davant el porter Jorge Afonso Rodrigues Mota, però aquest va poder aturar el xut.
  • 241 Minuto 21 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Focense, l'equip va recuperar la pilota al minut 21 i va contraatacar. En Miguel Parra va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.