Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Riddickteam (490238) - Los Sucks C.F. (311331) » 675901901: T66/J7/VI

Liga 675901901 Información oficial sobre el partido 675901901 en Hattrick

19.06.2021 14:00:00
Liga: Temporada 66 / Jornada 7 / VI.88 (14406)

Riddickteam Alineación oficial del equipo 'Riddickteam' en el partido 5 - 1 Los Sucks C.F. Alineación oficial del equipo 'Los Sucks C.F.' en el partido
Aksel Jeppesen (26') 1 - 0
Aksel Jeppesen (38') 2 - 0
Servando Samperio (42') 3 - 0
Jorge Antonio Ondona (52') 4 - 0
4 - 1 Gerardo De León (62')
Jorge Antonio Ondona (77') 5 - 1
Riddickteam Alineación oficial del equipo 'Riddickteam' en el partido 5 - 1 Los Sucks C.F. Alineación oficial del equipo 'Los Sucks C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Riddickteam Alineación oficial del equipo 'Riddickteam' en el partido 6 - 0 Los Sucks C.F. Alineación oficial del equipo 'Los Sucks C.F.' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 5.73Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.05Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Riddickteam

Goles Goles

  • 121 Minuto 26 (Gol por el centro): Al minut 26 els aficionats van embogir quan en Aksel Jeppesen va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de Riddickteam.
  • 139 Minuto 38 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): El jugador de Riddickteam Aksel Jeppesen va fer ús de la magnífica tècnica i amb una sèrie de bicicletes, driblings i túnels va escapar-se dels jugadors de l'equip contrari que se li van posar al pas. Marius Vodislav va intentar prendre-li la pilota a l'últim moment, però no va poder evitar el gol que posava el 2 - 0 al marcador.
  • 132 Minuto 42 (Gol por la izquierda): Riddickteam va augmentar la diferència quan Servando Samperio no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 3 - 0.
  • 133 Minuto 52 (Gol por la derecha): Riddickteam va aconseguir el 4 - 0 quan Jorge Antonio Ondona va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
  • 131 Minuto 77 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Jorge Antonio Ondona va aprofitar per marcar el 5 - 1 a plaer.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 40 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Aksel Jeppesen va estar a punt de sentenciar el partit al minut 40, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 231 Minuto 43 (Ocasión por el centro): Aksel Jeppesen una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 43, però una magnífica aturada de Agustí Marimbaldo Díaz va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 230 Minuto 43 (Ocasión de falta): En Allan Bec es disposava a llançar una falta perillosa per l'equip local. El públic l'aplaudia, primer lentament i a poc a poc augmentant el ritme, abans del llançament; i el xiulava just després per haver xutat tan desviat.
  • 230 Minuto 53 (Ocasión de falta): L'àrbitre va assenyalar una falta per l'equip local. Mentre varis jugadors protestaven amb cara de pocs amics, en Allan Bec, que era més viu que la tinya, va xutar ràpidament a porteria però la pilota va anar a parar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Allan Bec de Riddickteam amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Los Sucks C.F.

Goles Goles

  • 185 Minuto 62 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Sucks van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Gerardo De León va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 4 - 1 pujava al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 60 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Víctor Ríos García.
  • 511 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Jacob Capsí de Sucks es va emportar una amonestació al minut 78 per provocar un rival.