Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Atlético dedede (1413999) - Gorduleos (1336641) » 675901084: T66/J13/VI

Liga 675901084 Información oficial sobre el partido 675901084 en Hattrick

31.07.2021 14:00:00
Liga: Temporada 66 / Jornada 13 / VI.73 (14391)

Atlético dedede Alineación oficial del equipo 'Atlético dedede' en el partido 4 - 0 Gorduleos Alineación oficial del equipo 'Gorduleos' en el partido
Marius Dragodan (23') 1 - 0
Charis Mpolirakis (35') 2 - 0
Emiliano Ibarragorri (44') 3 - 0
Marius Dragodan (44') 4 - 0
Atlético dedede Alineación oficial del equipo 'Atlético dedede' en el partido 4 - 0 Gorduleos Alineación oficial del equipo 'Gorduleos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Atlético dedede Alineación oficial del equipo 'Atlético dedede' en el partido 5 - 0 Gorduleos Alineación oficial del equipo 'Gorduleos' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 4.92Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.18Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Atlético dedede

Goles Goles

  • 124 Minuto 23 (Gol de penalti): Tot i les protestes dels visitants, al minut 23 l'àrbitre va xiular un penal transformat per Marius Dragodan. Amb aquest gol l'equip local s'avançava al marcador, que reflectia un 1 - 0.
  • 185 Minuto 35 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Charis Mpolirakis, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 2 - 0 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 131 Minuto 44 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Atlético pel centre va donar un gran resultat: el gol de Emiliano Ibarragorri va posar el 3 - 0 al marcador.
  • 131 Minuto 44 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Atlético va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Marius Dragodan progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 4 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 44 (Ocasión por la derecha): En Carlos Honorato Paciência es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 240 Minuto 66 (Ocasión de contra de falta): L'àrbitre va castigar amb falta una empenta quan el Atlético sortien al contraatac. La falta llançada per Marius Dragodan va sortir força alta sense massa perill.
  • 230 Minuto 74 (Ocasión de falta): L'àrbitre va assenyalar una falta per l'equip local. Mentre varis jugadors protestaven amb cara de pocs amics, en Marius Dragodan, que era més viu que la tinya, va xutar ràpidament a porteria però la pilota va anar a parar al pal.
  • 216 Minuto 90 (Ocasión evento especial rápido + pase): Jake Bauer va marxar per velocitat al minut 90 i va fer una passada de la mort a Leen Sieraal, però aquest va fallar.
  • 216 Minuto 90 (Ocasión evento especial rápido + pase): La velocitat de Jake Bauer va ser clau en la jugada d'atac de Atlético al minut 90, quan ell mateix va fer una passada brutal a Charis Mpolirakis, que aquest va espifiar espectacularment davant el gran "ooooh" del públic.
  • 231 Minuto 91 (Ocasión por el centro): Al minut 91, Hennes Hasen gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Christophe Verhaagen va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 51 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Massimo Evangelista de Atlético amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Gorduleos

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Joan Restudis de Gorduleos la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 511 Minuto 77 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 77, Guillermo Ferrer de Gorduleos va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.