Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

katxupi (309804) - FC Serantes (123979) » 675901016: T66/J9/VI

Liga 675901016 Información oficial sobre el partido 675901016 en Hattrick

03.07.2021 14:00:00
Liga: Temporada 66 / Jornada 9 / VI.72 (14390)

katxupi Alineación oficial del equipo 'katxupi' en el partido 3 - 1 FC Serantes Alineación oficial del equipo 'FC Serantes' en el partido
0 - 1 Jorma Kolkkinen (34')
Francisco António Alves Simões (38') 1 - 1
Chris Eeckman (67') 2 - 1
David Andrés Zea (79') 3 - 1
katxupi Alineación oficial del equipo 'katxupi' en el partido 3 - 1 FC Serantes Alineación oficial del equipo 'FC Serantes' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
katxupi Alineación oficial del equipo 'katxupi' en el partido 3 - 0 FC Serantes Alineación oficial del equipo 'FC Serantes' en el partido
Tiene un resultado normal 3.46Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.40Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,6 % 0,1 % 1,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

katxupi

Goles Goles

  • 112 Minuto 38 (Gol por la izquierda): Els incondicionals del katxupi s'esgargamellaven dempeus per esperonar Francisco António Alves Simões que, en rebre la pilota i trobar-se desmarcat, va dirigir-se com una fletxa cap a la porteria rival des de l'esquerra. Una jugada molt maca, que succeïa al minut 38 i suposava l'empat a 1 per als locals.
  • 122 Minuto 67 (Gol por la izquierda): Els seguidors del katxupi contenien la respiració mentre en Chris Eeckman s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 2 - 1 per als locals.
  • 131 Minuto 79 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. David Andrés Zea es va introduir dins la defensa central al minut 79, i va aconseguir el 3 - 1 davant la cridòria del públic.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 4 (Ocasión por la izquierda): En Noel Maczkó va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 222 Minuto 66 (Ocasión por la izquierda): katxupi va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Rubén Gea va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Archie Ladarmmgid.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Noel Maczkó de katxupi va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

FC Serantes

Goles Goles

  • 115 Minuto 34 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Michael Wochnick no va poder aturar Jorma Kolkkinen de Serantes, que va penetrar a l'àrea rival per velocitat i va marcar al minut 34 el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 12 (Ocasión por la derecha): Artemio Fisci va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Carlos Almeida, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 271 Minuto 25 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Shairon van Eijma que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 242 Minuto 29 (Ocasión de contra por la izquierda): Serantes van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 29, però el xut de Eliezer Azorín des de l'esquerra va sortir desviat.
  • 273 Minuto 33 (Ocasión por la derecha): Serantes va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Carlos Almeida va desviar el xut final de Enrico Zaami després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 285 Minuto 56 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de Serantes la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Vilhelm Hildrum de Serantes la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 69 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Shairon van Eijma de Serantes amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.