Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Masail Handikoak F. K. (796744) - CD Sacramento (438460) » 675900533: T66/J1/VI

Liga 675900533 Información oficial sobre el partido 675900533 en Hattrick

08.05.2021 14:00:00
Liga: Temporada 66 / Jornada 1 / VI.64 (14382)

Masail Handikoak F. K. Alineación oficial del equipo 'Masail Handikoak F. K.' en el partido 1 - 2 CD Sacramento Alineación oficial del equipo 'CD Sacramento' en el partido
Konstantin 'Calabaza' Wingold (13') 1 - 0
1 - 1 Davide Luigi Maragna (19')
1 - 2 Víctor Paz Jimenez (69')
Masail Handikoak F. K. Alineación oficial del equipo 'Masail Handikoak F. K.' en el partido 1 - 2 CD Sacramento Alineación oficial del equipo 'CD Sacramento' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Masail Handikoak F. K. Alineación oficial del equipo 'Masail Handikoak F. K.' en el partido 2 - 3 CD Sacramento Alineación oficial del equipo 'CD Sacramento' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.69Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.53Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
25,5 % 17,4 % 57,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Masail Handikoak F. K.

Goles Goles

  • 121 Minuto 13 (Gol por el centro): Al minut 13 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Konstantin 'Calabaza' Wingold ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, Handikoak es posava per davant 1 a 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 16 (Ocasión por el centro): Al minut 16, Eric 'Chespirito' Bueno gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Enrico Bedin va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 241 Minuto 32 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Handikoak va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Andrea Moa va sortir per sobre el travesser.
  • 213 Minuto 75 (Ocasión por la derecha): Quan passaven 75 minuts, en Břetislav Pražma no va arribar per centímetres a una centrada entre la defensa i el porter efectuada des de la dreta.
  • 212 Minuto 81 (Ocasión por la izquierda): En Břetislav Pražma va tenir l'ocasió d'empatar el partit al minut 81, però va fallar estrepitosament. Un aficionat de les terres de l'Ebre va esclatar: "Bons collons, este noi no mos fotrà un gol en tota la temporada, és més dolent que la carn de gos!".

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 89, Davut Akay de Handikoak va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

CD Sacramento

Goles Goles

  • 162 Minuto 19 (Gol por la izquierda): Davide Luigi Maragna va controlar la pilota després d'una genial jugada d'equip per la banda esquerra, i va creuar la pilota davant la inútil estirada del porter, marcant així el 1 - 1 al minut 19.
  • 172 Minuto 69 (Gol por la izquierda): Al minut 69 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a Sacramento prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 1 - 2 va ser en Víctor Paz Jimenez.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 31 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 31, quan en Andrea Ferri va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 273 Minuto 35 (Ocasión por la derecha): Sacramento va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Ulisse Venditti va desviar el xut final de Andrea Ferri després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 271 Minuto 51 (Ocasión por el centro): Sacramento va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 51, quan Pietro Luca Zuccato va quedar-se sol davant el porter Ulisse Venditti, però aquest va poder aturar el xut.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 58 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Julius Paulin de Sacramento amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.